49'uncu (Galler Prensesi Charlotte'ın) Piyade Alayı [KAPANDI]

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
ImpoR said:
LDD7Bo.jpg
 
Bu akşam, bizim için çok üzücü, diğerleri için nasıl bir etki yaratacağını bilemediğim bir durumu sizlerle paylaşıyoruz.
49th Regiment of Wales olarak bugün Napoleonic Wars ortamında bulunan aktifliğimize son verdiğimizi sizlerle üzülerek paylaşıyoruz.

Napoleonic Wars'a Royal Regiment of Artillery adı altında başladım. Ortamı çok güzel olmasına rağmen bir takım sorunlar yüzünden bu güzel tugayın dağılması ve benim için yeni bir yolun açılması kaçınılmaz oldu.
3rd Royal Fusiliers adı altında RRA'nın 3rd Foot birliği yeni bir isimde birleşti. Burada da güzel bir başlangıç yapmamıza rağmen kişisel sebepler ve aktifliğin az olması nedeni ile bu yolculuğumuz da 4-5 ay civarında sürdü. Bu krizi aşmak için 2e Régiment d'Artillerie Suisse ile güçlerimizi birleştik ancak içimize sinmediğinden burada da fazla duramadık.
Daha sonra Efe(Rajwin, Savolg, Hewale, Reis vb.) ile tanışmamız dolayısıyla ben ve bir kaç arkadaşım Persistent Worlds adlı moda başlayarak şuan ki ilişkilerimizin temelini oluşturan insanlarla tanıştık.
Onlarla 19thKR adı altında bir saniyesine bile pişman olmayacağımız bir şekilde savaştık ve ayrıca muhabbetimizden son derece zevk alıyorduk. Yapılan bir yönetim toplantısında General Shepherd tarafından kurulması teklif edilen Nizam-ı Cedid Tümenine ne kadar karşı çıksak bile katıldık.
Zaman ilerledikçe bu tümende belirli sorunların baş göstermesi, bazı subayların inaktiflik durumu ile tümenin ömrü fazla sürmedi.
Daha sonra Efe'nin oyunu bırakması sebebiyle alayın yönetimi Ging_Freecss'e geçti. Birlikte yapılan konuşmalar sonucunda yeni alayın ismi 49th Regiment of Foot olarak belirlendi.
Böylece uzun soluklu maceramız başlamış oldu. Subay kadromuz iş yapmaya hevesli, muhabbetimiz hoş, oyunumuz teamkill ile geçiyordu. Yeri geldi 49tk olarak anıldığımız bile oldu. Bu durum hoşumuza bile gitti. :smile:
Başlangıçta maçlarımız da sıkıntılı skorlar almaya başladık. Ancak bu oyuna olan hevesimizi söndürmedi aksine daha da körükledi. Arada olan olaylar can sıkıcı değildi. O sıralarda güzel hoş zamanlarımız geçtiği için direk önemli kısımlara atlayacağım.
Regimental Groupfighting League TR turnuvası açıklanınca bu turnuvaya katılmaya karar verdik. Bu turnuva sırasında emeklerine ne kadar teşekkür etsek az olan Prospy ve arkadaşları safımıza katıldı.
Bizim GF ve LB hakkında ileri düzeyde taktikler öğretmemize yardımcı oldular. Eski skorlarımıza göre daha başarılı sonuçlar almaya başladık. Bu turnuva sırasında 96th, 69thTR ve 17e ile ortak bir oluşum olarak King's Swansean Brigade oluşumunu kurduk.
Birlikte güzel zamanlar geçirdikten sonra yine üye alayların iç problemleri bu tugayın kapanmasına sebebiyet verdi. Maceramıza tek olarak devam etmeye karar verdik. Daha sonra yaptığımız maçlarda da başarılı skorlar alınca, yeni üye alımı ve eğitimi üzerine yoğunlaştık.
Gerek oyunun ölmeye başlaması, gerek bazı üyelerimizin sınav ve okulları yüzünden inaktiflik göstereceğini bildiğimizden ve diğer bazı sebeplerden ötürü 1,5 sene süren maceramıza bugün itibari ile son verdik. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Ortamda ki diğer alaylara başarılar diliyoruz.

Alayımızda bulunmuş olan gelmiş geçmiş tüm üyelerimize birer teşekkürü borç biliriz, umarım daha iyi yerlere gelir ve daha iyi zamanlar geçirirsiniz.

Sevgiler.






 
Yolunuz açık olsun ileriki hayatlarınızda başarılar belki sizi bir daha göremiyeceğim ama hep anı olarak aklımda kalıcaksınız
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom