4 Yeni Sancak

Users who are viewing this thread

en sevdiğin resimdeki bayrak güzelmiş diğer resimlerde böyle komik mi birde bayraklar resimdeki gibi kocaman mı yoksa yakından çektin diye mi
Not:O bayrağı seçince üstümdeki heraldic zırhta nasıl gözükür acaba ? :D

sultansuleyman said:
Abi M&B ye yakışmaz ki bu bayraklar isteyen alsında çok saçma  :evil:

Bizim bir atasözümüz vardır.İki kişi konuşurken  üçüncüye ******* düşer diye.

Seninki de modu yapan ile modu kullanan arasına girmek oluyor...

arkadaşım sen gerçek hayatta da mı bu kadar ciddi bi insanmısın acaba çok merak ettim

tamm ciddi ol ama birazda gülümsemenn ne zararı olur ki

istemzsen sen yükleme....

Yaw kardeşim senin sorunun ne ben ne dedim orda beni sinirlendirmeye mi çalışıyon sen ewet asabiyim ne işi var recep ivediğin calradia da bu kadar da saçmalamayın ne olur ilk post  ta bişey demedim ama kusra bakmayın artık kendimi tutamadım....

victor_lion said:
Yaw kardeşim senin sorunun ne ben ne dedim orda beni sinirlendirmeye mi çalışıyon sen ewet asabiyim ne işi var recep ivediğin calradia da bu kadar da saçmalamayın ne olur ilk post  ta bişey demedim ama kusra bakmayın artık kendimi tutamadım....
Arkadaşım adam yorumlansın diye sunmamış bunu, yalnızca paylaşıma açmış millet faydalansın diye. Şunu yapsan daha iyi olurdu gibi bir şey desen neyse de yergi yapmak da ne oluyor, adam bişey yapmış beğenmiyosan da zaten dürtükleyen yok illa indir kullan diye. İsterse bayrağa recep ivedik koyar, isterse duffy duck koyar, isterse otun böceğin fotoğrafını çekip koyar sana mı kaldı kimin ne yapacağı? Yetkili merci sen misin buralarda?

Bune şiddet bu ne celal  :evil:
Evet çok ciddi biriyimdir gerektiği zaman gülerim.
Gelmiş Kalradyanın ortasında adam el hareketi çekiyor.
Sunmuş tamam eleştirileride düşünmesi lazım.

@LordİnTheTurkey
  Onun neresi atasözü be ?
    Bir konuda iki kişi konuşacak

Kınıyorum Sizi

sultansuleyman said:
İyi de yaptığın eleştirinin kimseye bi faydası yok. Örneğin "Renkleri daha canlı olsaymış iyi olurmuş" deseydin olabilirdi ama "yakışmaz ki çok saçma" deyince eline ne geçiyor? Bu yapılan zaten eleştiri değil tenkittir, bunun da kimseye bir faydası yok. Ayrıca ister adam gelir kalradya'da el hareketi çeker, ister zıp zıp zıplar ortalıkta, bunun gerekli olup olmadığını belirleyecek değilsin(iz).

Koyurtang said:
sultansuleyman said:
İyi de yaptığın eleştirinin kimseye bi faydası yok. Örneğin "Renkleri daha canlı olsaymış iyi olurmuş" deseydin olabilirdi ama "yakışmaz ki çok saçma" deyince elibe ne geçiyor? Bu yapılan zaten eleştiri değil tenkittir, bunun da kimseye bir faydası yok. Ayrıca ister adam gelir kalradya'da el hareketi çeker, ister zıp zıp zıplar ortalıkta, bunun gerekli olup olmadığını belirleyecek değilsin(iz).

Eleştirinin faydası yok mu ????
Bu kadar olur...
Recep İvediğin Filmlerini izledim güldümde .Ama onun burda yeri yok.
Hala mı inanmadın ? Foruma Anket aç sonuçları göreceğiz.

Hem siz avukatımısınız onun ? Bence konu sahibi kendi çalışmasını savunmalı
    Sizinle ilgili birkaç düşüncem var ama yeri burası değil...

Back
Top Bottom