32nd Black Legion ismiyle yola çıktığımız 25.01.2015 tarihinden bugüne gerçekten uzun bir zaman geçmiş. Bir Alay Lideri olarak, ortaya ilk çıktığımız zamanları hatırlıyorum da güzel zamanlardı. Trollerin bile trollüklerini ana-bacı söverek küfrederek değil oyuna girip bir şeyler yaparak eğlendiği zamanlardı. Gerek biz gerekse o dönemdeki klanlar arasında o zaman düşmanlık zannettiğimiz şeylere bakıyorum, bir de şimdiki düşmanlıklara bakıyorum, biz gerçekten iyi anlaşıyormuşuz. Eski iletilere baktığımda benim resmi bir dil kullandığımı söyleyip eleştiren arkadaşlar olduğunu gördüm. Sonlara doğru ise o eleştirenler "ortam ne hale geldi" diyordu. Velhasılkelam bence "alt tarafı bir oyun" diyerek kişiliğinden, karakterinden, kendisi olmaktan soyutlanan bireylere dönüşülmedi mi? En basitinden Taleworlds Forum'u bir ciddiyet ve resmiyet adresiyken şimdi çoğu kişi sıradan bir forum sayfası gibiymiş gibi davranıyor. Ben katılmıyorum! Kim ne derse desin sadece tek bir tıklama ile kapanabilen bir ortam dahi olsa herkesin kendi gibi olmasını istiyorum çünkü önceden az da olsa böyleydi. Alay liderleri veya yetkilileri arkasındaki onlarca oyuncuyu temsil eden iletiler yazdığının az da olsa farkındaydı belki de...
Dört dörtlük olmamakla birlikte şu zamanla kıyasladığımızda daha birçok şey eklenebilir. Örneğin topluluk için yapılan bazı etkinlikler, açılan bazı sunucular vardı. Bunların sahipleri kim olursa olsun şahsi meselelerini bir kenara bırakarak hareket edip karar alırlardı. Ee şimdi baktığımızda ne görüyoruz? "bana sövmedin mi yüzsüz bu sunucuya girme", "sen otosun ya ben anladım ve -BAN". Arası iyi olmayan klanlar arasındaki tartışmalar bile zevkliydi. Çünkü ben yaptım oldu yoktu. Ne kadar büyük olursa olsun karşıdaki asıl büyüklük karşıdakini dinleyip anlamaktı belki. Tartışırdık, ts'de tartışırdık, forumda tartışırdık ama tartışırdık en azından dinlerdik birbirimizi.Öyle kolay kolay ban atılmıyordu herkese. Birilerini çağırırdık tartışmayı dinlesinler karar versinler ne olmuş bilsinler diye. 20-25 kişilik odalarda olurdu bunlar ama öyle şimdiki gibi şifreli veya gözükmeyen odalarda değil. Şu anki ortamla karşılaştırıldığında gerçekten çok ama çok daha iyiydi...
32. Alay olarak uzun bir dönemdir buradayız. Yüzlerce oyuncu geldi gitti ve bizim için en güzeli arkadaşlarımızın her yerde gerek yönetimimiz, gerek oyuncularımız ve klanımızın ortamıyla ilgili bizleri gururlandıran açıklamalar yapması. Bizim Alayımız 32ndBL gereksiz abartmalarla büyütülmedi bizi en çok sevindiren de bu. Zamanında slogan olarak kullandığımız cümleler bugün bazı klanların unvanı olmuşsa eğer bu bize gurur verir ve veriyorda. 32nd Black Legion'un pek sevgili üyelerine de bu zamana kadar bizimle oldukları için, bizimle devam edemeyenlere ise bizi gördükleri her yerde saygıyla karşıladıkları için teşekkür ederim. 32. Alay'ın yönetimini, yetkililerini ve oyuncularını her zaman büyük bir saygıyla karşılayan arkadaşlarımıza, şuan Alayı açık olan veya olmayan liderlere de 4. yılımız vesilesiyle teşekkürü bir borç bilirim.
32nd Black Legion Adına - General Hadrianus