32nd Black Legion l En Büyük Türk Klanı l

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Mujahidi said:
32nd Trash legion
İnsanların "Trash" olup olmadığına; forumdaki dupe hesaptan yazan, kendinin üst düzey oynadığını sanan biri mi kara veriyormuş ? İnsanların konularını baltalamaya adamış o kadar çok insanla dolmuş ki NW ortamı. İyiki bırakmışım diyorum. Ama sen de bırak bence ya da en azından burayı terket "Trash" oyuncu.

Freyja said:
Mujahidi said:
32nd Trash legion
İnsanların "Trash" olup olmadığına; forumdaki dupe hesaptan yazan, kendinin üst düzey oynadığını sanan biri mi kara veriyormuş ? İnsanların konularını baltalamaya adamış o kadar çok insanla dolmuş ki NW ortamı. İyiki bırakmışım diyorum. Ama sen de bırak bence ya da en azından burayı terket "Trash" oyuncu.
Lol

Freyja said:
Mujahidi said:
32nd Trash legion

Düşüncelerimi resmen açıkladın sağol paşam, insanları baltalamayı hedef alan zâtlara yönelik bu ortam bir duruş sergilerse daha iyi olur, ki yarın öbürgün içlerine aldıkları bu güruh onların topluluklarını böldüğü vakit suçlusu her haliyle biz oluyoruz, günah keçisi kesilmeye alışığız.

Rumil said:
Kapımı bu birader açıp açıp kapatıyorsunuz

Rumil said:
Freyja said:
Mujahidi said:
32nd Trash legion
Lol

Rumil sen önce ilk dediğini açıkla bence.

lmao diyen über ingilizcemi biliyo hıyar steam profilimi atıcakmış wQE:WQE ayyy tehdit ediliyorum polis beyyyy

Mujahidi said:
lmao diyen über ingilizcemi biliyo hıyar steam profilimi atıcakmış wQE:WQE ayyy tehdit ediliyorum polis beyyyy
Tehdit ettiğim yok gerizekalı olduğunu toynaklarınla bastığın klavyeden anlaşılıyor İngilizceden önce bir Türkçe öğrenmen daha faydalı olur senin için.

Konumuz altında değişik tartışmaların dönmüş olduğunu görüyorum. Uzun süredir ortamdan uzaktım, bir göz atmaya girdiğim vakit bu tarz şeyleri görmek açıkçası beni üzdü. Lakin ben bu tartışmalara katılmayacağım çoğu zaman da olduğu gibi.
  Ancak bu tartışmaların dışında, bazı arkadaşların 32'nin adına ve başarılarına laf söyleme gibi bazı hareketlerde bulundukları kulağıma geliyor. Burada ne kadar, şuan şahsen aktif olmasam dahi emek verdiğim zamanlara söylenen kötü sözlerin sahiplerinin karşısına bir 32 koyarım felekleri şaşar. 

Ood5nQ.jpg

z0E1v6.jpg

G91gQ6.jpg

y0nv8y.jpg
Anılaaar..  :roll:

dipnot: yaz gelsinde aç şu klanı

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom