Rumil said:Neyse en iyisi ben ilaha karşı gelmiyim
İnsanların "Trash" olup olmadığına; forumdaki dupe hesaptan yazan, kendinin üst düzey oynadığını sanan biri mi kara veriyormuş ? İnsanların konularını baltalamaya adamış o kadar çok insanla dolmuş ki NW ortamı. İyiki bırakmışım diyorum. Ama sen de bırak bence ya da en azından burayı terket "Trash" oyuncu.Mujahidi said:32nd Trash legion
Mujahidi said:32nd Trash legion
LolFreyja said:İnsanların "Trash" olup olmadığına; forumdaki dupe hesaptan yazan, kendinin üst düzey oynadığını sanan biri mi kara veriyormuş ? İnsanların konularını baltalamaya adamış o kadar çok insanla dolmuş ki NW ortamı. İyiki bırakmışım diyorum. Ama sen de bırak bence ya da en azından burayı terket "Trash" oyuncu.Mujahidi said:32nd Trash legion
Freyja said:İnsanların "Trash" olup olmadığına; forumdaki dupe hesaptan yazan, kendinin üst düzey oynadığını sanan biri mi kara veriyormuş ? İnsanların konularını baltalamaya adamış o kadar çok insanla dolmuş ki NW ortamı. İyiki bırakmışım diyorum. Ama sen de bırak bence ya da en azından burayı terket "Trash" oyuncu.Mujahidi said:32nd Trash legion
Rumil said:Kapımı bu birader açıp açıp kapatıyorsunuz
Rumil said:LolFreyja said:İnsanların "Trash" olup olmadığına; forumdaki dupe hesaptan yazan, kendinin üst düzey oynadığını sanan biri mi kara veriyormuş ? İnsanların konularını baltalamaya adamış o kadar çok insanla dolmuş ki NW ortamı. İyiki bırakmışım diyorum. Ama sen de bırak bence ya da en azından burayı terket "Trash" oyuncu.Mujahidi said:32nd Trash legion
Trashın ne olduğunu görmek için geçmiş iletilerine bakmamız yetiyor,boyunun erişemeyeceği insanlara laf atmak sizin gariban tayfasına yakışır ancakMujahidi said:32nd Trash legion
İnsanlar kendi işlerine baksa zaten..Hadrianus said:Rumil sen önce ilk dediğini açıkla bence.Rumil said:Kapımı bu birader açıp açıp kapatıyorsunuz
lmao mu ahahahah, güzel ingilicce biliyormuşsun bir deMujahidi said:lmao trashlara bak bide birlik oluyolar QW:EQWE:wq
Birlik olmakta bir problem göremiyorum,pedofili olmaktan iyidirMujahidi said:lmao trashlara bak bide birlik oluyolar QW:EQWE:wq
Tehdit ettiğim yok gerizekalı olduğunu toynaklarınla bastığın klavyeden anlaşılıyor İngilizceden önce bir Türkçe öğrenmen daha faydalı olur senin için.Mujahidi said:lmao diyen über ingilizcemi biliyo hıyar steam profilimi atıcakmış wQE:WQE ayyy tehdit ediliyorum polis beyyyy
acaba bu bir HoV lu mu ahahahahahhaMujahidi said:lmao diyen über ingilizcemi biliyo hıyar steam profilimi atıcakmış wQE:WQE ayyy tehdit ediliyorum polis beyyyy
Freyja said:İnsanlar kendi işlerine baksa zaten..Hadrianus said:Rumil sen önce ilk dediğini açıkla bence.Rumil said:Kapımı bu birader açıp açıp kapatıyorsunuz
geçmiş olsun krdşMujahidi said:lmao diyen über ingilizcemi biliyo hıyar steam profilimi atıcakmış wQE:WQE ayyy tehdit ediliyorum polis beyyyy