32nd Black Legion l En Büyük Türk Klanı l

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Değerli Arkadaşlar;

Klanımıza Yeni Üyeler Katıldığı İçin Üye Listesi İle Yaptığımız Maçlar Güncellenmiştir.

Hepinize İyi Günler Dilerim.

Değerli M&B Napoleonic Wars Oyuncuları;

32nd Black Legion klanimiz bugüne kadar kimseden emir alan, almis veya alacak bir klan değildir. Klanimiz kendi kendini yönetme gücüne sahip, gayet başarılı bir klandir. Ancak bu camiada amac ve ilkeleri belli olmayanların hırs ve ego tatmin etme yarisinda olmalari, emek hirsizligini, hile hurdayi kendilerine rehber edinmeleri, ve diğer klanlarin basarilarina gölge düşürmeye calisacak kadar alçaklaşmalari kabul edilemezdir. Ve bugün klanimizin icinde bulundugu koalisyon hedefinden sapmış, koalisyon olmaktan çıkmış, ve birilerinin slogani haline gelmistir.
Klanimiz yönetim kurulu karari ile "Turkish Coalition Regiments (TCR)'den cikma karari almıştır. 21st Klani ile gerekli görüşme yapılmış ve kendileri ile birlikte koalisyonu terk ettiğimizi şuan ilan ediyoruz.

32nd Black Legion Yönetim Kurulu Başkanı Hadrianus

Scoutie said:
Hile mi kullanmışlar?Ne hilesi wat

Konuyla İlgili Daha Fazla Açıklama Yapılmayacaktır.

"Karşı taraftan bazı kişilerin hile kullanıldığından %100 emin olunduğunda o maç istatistiklere yazılmayacaktır."

Don_Carleone said:
Scoutie said:
Hile mi kullanmışlar?Ne hilesi wat

Konuyla İlgili Daha Fazla Açıklama Yapılmayacaktır.

"Karşı taraftan bazı kişilerin hile kullanıldığından %100 emin olunduğunda o maç istatistiklere yazılmayacaktır."
konuya yabancıyım ve objektif olarak bir yorum yapmak istiyorum.bence konuyu bu şekilde bırakarak herkesi töhmet altında bırakıyorsunuz.ayrıca 32den de bir çok kişinin hile kullandığını her ortamda konuşuyorlar yani başkalarına bir şey derken önce kendi kapısının önü temiz mi değilmi diye bi bakılmalı en azından.

Hile konusunda bende 1-2 şey söylemek istiyorum. Eray severim seni fakat hileye ne kadar karşı olduğumu biliyorsundur. Gerek Native olsun gerek NW olsun hiç farketmez fakat aranızda hile varsa kesinlikle uzaklaştırmanı tavsiye ederim. Adınızı kötüye çıkartır. Ve bazı insanlar ilede aranızı bozar.

Little Jhon said:
Hile konusunda bende 1-2 şey söylemek istiyorum. Eray severim seni fakat hileye ne kadar karşı olduğumu biliyorsundur. Gerek Native olsun gerek NW olsun hiç farketmez fakat aranızda hile varsa kesinlikle uzaklaştırmanı tavsiye ederim. Adınızı kötüye çıkartır. Ve bazı insanlar ilede aranızı bozar.

Kesinlikle Öyle. Bizim aramızda hack olan varsa da şuan tespit edemedik, ancak tespit eden varsa gerekli araştırmayı yapıp en sert cezayı vermeye de hazırız. Biz Napoleonic'teki köklü klanlardan olmak için buraya geldik. Hiç bir şeyin bizim adımızı kirletmesine de izin vermemeye çalışıyoruz. Elimizden geldiğince tehditlere de göğüs germeye çalışıyoruz. Kurulduğumuz ilk günden beri her ne kadar uğraşsalar da 32nd Black Legion ve ben olduğum sürece asla yolumuzdan dönmeyeceğiz.

Hile kullanan kişiler tespit edilirse anında klan atılacaktır.
[ Başka klanlarda olduğu gibi adını değip bizimle takılmaması için ts'den de banlayacağız.]

Arkadaşlar klanımız ile uğraşılmasından bıktık artık. Lütfen artık kimse bizimle uğraşmasın. Biz bir Türk Klanıyız ve sadece yabancı klanlarla maç yapacağız. Lütfen bizden de üyelerimizden de uzak durun. Herkes yerini ve haddini bilsin, ona göre konuşsun. Kimsenin oynaşına veya emeğine saygısızlık etmesin. Herkes işine baksın.

Hepinize Teşekkürler. Yorum vb. İstemiyoruz, o yüzden konu geçici olarak kilitli.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom