?!?!

Users who are viewing this thread

sharp_spike

eee hadi arkadaslar bi ben mi varým su turkce forumda!biraz ilgi lütfen diger türlü zorunlu olarak ingilizce foruma yazýyorum ve ingilizcem iyi olsa bile tekliyo ara sýra :smile: yani sizlere soracagým seyleri yabancýlara soruyorum zaten yapýmcýlarý da türk yalniz býrakmayalým :cry:

þu ismimin yanýnda hala maraba (peasant) yazmasý canýmý sýkýyor. Onu nasýl terfi ettirebiliriz?

esbsuvar said:
þu ismimin yanýnda hala maraba (peasant) yazmasý canýmý sýkýyor. Onu nasýl terfi ettirebiliriz?
"Baska bir sey isteseymissin" diye bir laf var ya!

Insanin sevdigi bir oyunun gelistirme ekibine katilmasi nasil bir duygu acaba? :grin: Hayirli olsun bu arada!

Yok ben de varım da şimdilik biraz yeni olduğum için oyunda ve forumda pek yazı yazmamayı tercih ediyorum (Yuh yani 2 günde 2 tane bug report başlığı aç, sonra da böyle de). Enteresan valla. :razz:
Şaka bi yana RTS ve RPG deneyimim fazla olduğu için öneri yapmayı ve bug bildirimini iyi becerdiğimi düşünüyorum. Zira oyun yapımcılarına da burdan teşekkür etmeyi uygun görüyorum. Oyuncularıyla bu kadar çok ilgilenen başka bir yapımcı görmemiştim.

teşekkürler Deniz. Yalnız o mesajım fi tarihinden kalmaydı.
Yine tabii böyle bir ekipte olmak benim için bir şereftir. İnşallah layıkınca iş çıkartabilirim :smile:

Welcome Ozgur & Hilmi topicinde gorunce eski postlara bir goz atayim dedim de, orada gordum o postu, ilginc geldi.

Vallahi kille model olusturup ondan sonra modellemek falan... herhalde guzel isler cikaracaksiniz (cok anlarim ya) :smile:

Bir de birsey sormak istiyorum: Cirit'i nerede oynuyorsun/oynadin?

Ciriti Sivas'da oynuyoruz. Bir ekip kurduk şu an yeniyiz ama bir-iki seneye bir yerlere geliriz inşallah. Yolunuz düşerse beklerim.

Yolum Erzincan'a arada sirada dusuyor ama Sivas'a ugramak zor olur herhalde :grin: Bazi yerlerde duzenli olarak oynandigini duymustum, hatta Erzincan'da ve -yanlis hatirlamiyorsam- Kars'ta turnuva da yapiyorlarmis ama ozel olarak zaman ayirmak lazim tabi.

Neyse, kiskandim biraz :smile: Size iyi eglenceler o zaman!

Karsda kulüp yok. Onun için Türkiye liginde de yoklar. en çok Uşak ve Erzurumda kulüp var. Türkiye genelinde 8 vilayette kırk kadar kulüp var ve nizami cirit oynanıyor. Bu işi artık eski karadüzen değil tam bir spor olarak icra ediliyor. Erzurum'a gittiğinizde bir pazar seyredersiniz.

Back
Top Bottom