.

Users who are viewing this thread

Benimde beklediğim bir film, umarım güzel olur yalnız AC'nin ilk oyununu yani Altair'i konu alacak diye biliyordum ben, ikinci yazıyor orada. Yanlışlık mı oldu acaba?

AC hayranlığı var bende vay filmini merakla bekliyorum :smile: 3'ün konusunu yapsalardı müthiş olurdu. Ancak 2 diye duydum ben?

Haber ilk çıktığında (uzun zaman oldu) ilk oyundan itibaren konu alınacak diye geçiyordu yani ben öyle hatırlıyorum. Hatta sevinmiştim Altair'i göreceğiz diye felan ama 2. oyundan başlıyorlarsa gerek yok izlememe. İlk oyunu adam yerine koymuyorlar ne akla hizmetse. Desmond 5 oyunda da yer alıyor.

argon45 said:
Haber ilk çıktığında (uzun zaman oldu) ilk oyundan itibaren konu alınacak diye geçiyordu yani ben öyle hatırlıyorum. Hatta sevinmiştim Altair'i göreceğiz diye felan ama 2. oyundan başlıyorlarsa gerek yok izlememe. İlk oyunu adam yerine koymuyorlar ne akla hizmetse. Desmond 5 oyunda da yer alıyor.
İlk serisinde Türklerde vardı bayraklar , köyleri , Türkçe konuşan askerleri ve dua okuyan kadınları falan 1'i de konu alırlarsa daha iyi olur.

Haçlılara karşı olduğu için değil sevilmemesinin sebebi. 1. sebep serinin ilk oyununun, geneline göre daha sıkıcı ilerlemiş olması, oynayanlar bilir sürekli aynı görevleri tekrar eder sonra gider hedefi öldürürdük. Buna rağmen hikayesi müthişti aslında ve serideki favori karakterim çoğu kişinin aksine Altair'dir benim, AC platformunda gezenler bilir.

2. sebep ise yine AC serisine başlayanların büyük çoğunluğunun 2. oyundan başlayıp o kadar yeniliği gördükten sonra 1. oyuna döndüklerinde "bu ne ya" tribine girmeleri. Altair gibi bir karakteri sırf serinin ilk oyununun görev sistemi yüzünden harcarlar o yüzden.

Neyse, dediğim gibi eğer 2. oyunu konu alacaksa pek izlemeyi düşünmüyorum.

Seriyi bilirim, iyi derler. Oynamadım. Ama filmi merak ettim. Umarım oyundan filme uyarlanan reziller kervanına katılmaz.

Ha serinin hayranları Assassin's Creed Lineage dizisini izlemiştir değil mi? :razz:

Back
Top Bottom