30 Mart 2014 Yerel Seçim Sonuçları (YSK Son Dakika)

• Thread starter Thread starter The Cemaat
  • Start date Start date

Users who are viewing this thread

The Cemaat

Büyükşehir belediye başkanlığı seçimleri oy oranları şöyle;
AK Parti; yüzde 45,54
CHP; yüzde 31,04
MHP; yüzde 13,65
BDP; yüzde 3,09

YSK açıkladı son dakika.

Cloudy said:
AK Parti'nin önde olduğu her şey için konu mu açacaksın?  :roll:

CHP önde olsa bu konu açılmayacak mıydı? Bunlar kesin sonuçlar YSK'nın açıkladığı.Ajansların değil.

Cloudy said:
Helal olsun adama.Hiç çekinmeden konuyo açıyo.En azından dürüst adam tarafı belli.Şahsen böle bi konunun açılmasını isterim forum CHP'ye yakın diye bu konu açılmasın mı? Seçim sonuçlarını merak etmiyor musunuz?

John sana istemsizce gülüyorum sadece , seninle muhatap olmak istemiyorum belanı arama lütfen. Adamın tarafı belli diye helal diyorsun :lol: Ben ona bir şey mi dedim? Saçma bir konu açmış AKP önde diye yapıyor biliyorum. O yüzden dedim. Bana bir mesaj vermeye mi çalıştın anlamadım da seviyene düşmeyeceğim. Seçim sonuçları zaten belliydi?

Cloudy said:
John sana istemsizce gülüyorum sadece , seninle muhatap olmak istemiyorum belanı arama lütfen. Adamın tarafı belli diye helal diyorsun :lol: Ben ona bir şey mi dedim? Saçma bir konu açmış AKP önde diye yapıyor biliyorum. O yüzden dedim. Bana bir mesaj vermeye mi çalıştın anlamadım da seviyene düşmeyeceğim. Seçim sonuçları zaten belliydi?
Neyse her tartışdığımda olay çıkıyo biriyle.:D Ben başka ileti yazmicam başkaları tartışsın.Yoksa banlanıcam.

BanırlordcuJohn said:
Cloudy said:
Helal olsun adama.Hiç çekinmeden konuyo açıyo.En azından dürüst adam tarafı belli.Şahsen böle bi konunun açılmasını isterim forum CHP'ye yakın diye bu konu açılmasın mı? Seçim sonuçlarını merak etmiyor musunuz?
Hayır yanlış düşünüyorsun.
Oy ve taraf değişken olmalı spor takımı tutuyorlar gibi parti tutuyorlar. Objektif bakmalısınız böyle konularda.

BanırlordcuJohn said:
Cloudy said:
Neyse her tartışdığımda olay çıkıyo biriyle.:D Ben başka ileti yazmicam başkaları tartışsın.Yoksa banlanıcam.

Olay çıkarma o zaman dostum  :lol:

Üstünden 1 ay geçmiş seçimin sonuçları yeni açıklanıyor.Ben tek başına saysam o kadar oyu daha hızlı sayardım :D

Back
Top Bottom