.

Users who are viewing this thread

tam olarak hatırlamıyorum ama kadifeyi ve aletleri ambara koyup karınla ya da bakanla konuşunca oluyordu.Eğer kadife ve aletleri ambara koyduğun halde olmuyorsa ambara biraz daha koymayı dene
 
Nafile. Tüm ambarı kadife ve alet ile doldursam yine aynı cevabı veriyor.
 
coentrao said:
Nafile. Tüm ambarı kadife ve alet ile doldursam yine aynı cevabı veriyor.

Diplomasi modunda bu tür eşyalar ambara değil de ona benzer başka bir yere konuluyordu sanki ya belki o yüzdendir? Oynamadığım için tam cevap veremiyorum ama yinede bir bak istersen
 
Evet sanırım eşya havuzunu diyorsun. Onada koyuyorum eşyaları, yine sonuç yok.
 
Svadya Krallığı diyorsun,yani hükümdar sen değilsin.Hükümdar olmadan sarayını taşıyamazsın çünkü sarayın yok.
 
Ne yani illa kralmı olucaz? 3 tane şehrim var, karımı alıp reyvadin e taşınıcam la işte. Daha önceden çok yaptım saray taşıma (Bu sefer neden taşıyamıyorum bilmiyorum) . Yani kral olmanın şart olduğunu sanmıyorum.
 
İyide daha önce warband oynarken hep taşıyabiliyordum. :neutral: Yeni sürümlerde böyle bi yenilik falanmı geldi ne oldu. Tıkıldık kaldık haydut yuvası Halmar Şehri'ne.
 
Ne alakası var arkadaşım, ben malmıyım evimin nerde olucağını bilmiycem. Karım Halmar'da duruyor.
 
Belkide yanlış hatırlıyorsundur çünkü kral olunmadan saray hiç bir sürümde taşınmıyor.Eğer karının nerede olduğunu belirlemek istiyorsan o an bulunduğun şehri savunmasız bırak düşmanın kaldıysa alsın o şehri -genelde senin(oyuncunun) olduğu mülklere saldırıyor yapay zeka- daha sonra 2. olarak aldığın şehire gitsin karın -2. olarak ele geçirdiğin mülk değil 2. olarak ele geçirdiğin şehir-.
 
Dediğin gibi belkide ben yanlış hatırlıyordum. Neyseki Diplomacy oynadığım için toprak takas ederek bir çözüme vardım. Böyle idare edicez artık :smile:.
 
tabi yanlış hatırlıyon arkadaşım adı üstünde başkent başkentin olabilmesi için ülken olmalı kral olmalısın
 
Hadra "belki" dedi ötekide gelip benimde bir cevabım olsun diye aynı cevabı verdi. Peki bu ne o zaman?

bzdys.jpg

Sen yanlış hatırlıyor olamaz mısın? Birde bu yönden bak bazı şeylere.
 
İyi de bir çözmden sözettim zaten boşa başkasıyla evlen belki o zaman başkasıyla başka şehirlere gidebilirsin
 
Dostum ne alakası var başkasıyla evlenmenin? Ayrıca Warband'de evlendiğinden itibaren boşanma gibi bir şey söz konusu değil.
 
Back
Top Bottom