2058. Seviyede Haydutlarla Savaş Sorunu

Users who are viewing this thread

Degurechaff

Grandmaster Knight
Arkadaşlar normalde oyunu hep hilesiz oynardım ama farklı bir eğlence olsun diye bugün hile menüsünü kullanarak karakterimi 2058. seviyeye getirdim ve öyle bir maceraya atıldım. Bir haydut sığınağına saldırmaya kalktığımda ekrandaki asker sınırı 71 olmasına rağmen bir anda ekran yüzlerce haydutla doluyor ve oyun donup kalıyor. Bu konuyla ilgili bir önerisi olan var mı? Nasıl kurtulabilirim bu durumdan?
 
O haydutlar seviyene bağlı olarak geliyor.Misal 20 levelde 15-30 kadar haydut çıktığı oluyor. 2058. Leveli de sen düşün artık.

Karakteri içe ve dışa aktar yoluyla , exp'i düşürüp seviyeni azaltırsan büyük ihtimalle sorun kalkar. Kalkmazsa da yeni bir save açmak zorunda kalırsın.
 
Ya okadar lvl yapmıyacaksın yada o kadar lvlde sığınağa girmeyeceksin başka çaresi olduğunu sanmıyorum.Hile yaptıysan katlanman gereken şeyler olabilir.
 
Tamam, karakter ihraç ve ithal etmeyi biliyorum ama her şeyimi 10 yapabileceğim bir levelde tutmak istiyorum karakterimi. Level kaç uygun oluyor bu iş için ve kaç Exp yapmam lazım karakterimi?
 
sen ihraç etteki karakter özelliklerin hepsini 10 yap xp felan kafadan salla 62 level olursun o kadarda çıkmaz..
 
Back
Top Bottom