2015 Aralık

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
halit21 said:
yok ben ayakkabıyı çorapsız giymem :grin: Benim bahsettiğim ev içi çıplak ayakla, terlik bile olmadan normal sıcaklıkta ayaklar ama çorap geçirince üşüyor
Benimde öyle.Çok sıcaklaması da şeker hastalığına işaret.Üşüsün ya boşver  :razz:
 
Cioss Julius U.X. said:
Adı Sara, forumda Sarahzen diye biri vardı sildi hesabını bu o hatun. :wink: :wink:
XLynmo.png
 
Bilmem de ekşi de şöyle bir yorum gördüm.
herşeyden önce bu kızın kendi modernliğini algılayışı ve sunumundaki sakatlık, hem yıllardır bu kafam giresice ülkeyi trolleyen cenahın başarmış olduğu hem de ülke dışındaki bazı kolum giresice kesimlerin pompaladığı inançlı/inançsız nefretinin gayet doğal bir sonucu.

sen başörtüsünü özgürlük simgesi yapıcam diye kastırırsan bu kız da alkol alabiliyor olmasını özgürlük simgesi yapar elbette. sen bu ülke müslüman ulan diye abuk tanımlamaları yapmadan önce, en az senin kadar tc vatandaşı olan bu insanlara sormaz isen, kalkar bağırır hayır ben kainata inanıyorum diye. zavallım, müslüman değilim bile diyememiş, öylesine ağırına gitmiş. senin dingilliğin bu kızın kendinden utanmasına yol açmış sen hala aşağılamak peşindesin.

sen marjinalleştikçe karşındaki de marjinalleşiyor sevgili pilav kardeşim. işte bir gün kendi yobazlığında böyle böyle boğulacaksın.

 
Turkiyeyi ne anlamda yuksek riskli buluyorlar anlamadim. Hani, yakin zamanda buyuk olaylar olmus Fransa ile her seyden nem kapan Ingiltere'ye basvurdum ben. Bu gibi bir sikinti yasamadim, e-maillesirken.  Kiz, eger yalan soylemiyorsa okula ozgu bir durummus bu zaten. Arkadasinin basvurusunda boyle bir sikinti yasanmadigini belirtmis. Bayagi ilginc olaylar oluyor ya.
 
Beyler acil 20 kuruş lazım :d
http://steamcommunity.com/market/listings/570/Mallet%20of%20Magnificence
25. sayfadan bir hayırsever arkadaş şunu alabilir mi
dknb1r.png
satıldı tekrar tşk
 
AA'ya bu hatunu keşfetmeme vesile olduğu için +5 hayır duası enchantment.

Edit: +18 içerikli sayfa paylaşmayınız. -Finde
Edit2: İnstagramdı ama o nasıl +18 olsun ki? -Cioss
Edit3: Oha sonuncuyu yeni gördüm. Instagramın da gözünden kaçmış görünce silerler. -Cioss
Edit4: Mobil imla
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom