2006 yılında alınan MB seri numarası hk.?

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Daha MBnin 0.6 versiyonlarıydı, o zaman satın almıştım, seri numarası elimde. Uzun bi süre uzak kaldım oyundan da forumdan da. Bu seri numarasıyla neler yapabilirim? Warband'i yüklersem kabul ediyor mu? Denedim, yanlış Key hatası vermiyor, ama aktivasyon başarısız diyor. Bu konuda beni yönlendirebilirseniz sevinirim.

Hashashin said:
Pekala, düz MB oynamak istesem? warband olmayan yani. Bulabilir miyim biyerlerden.

Selamlar,

Mount & Blade oyununu internetten temin edebilirsiniz. Söylediğiniz Key numarasının bulduğunuz M&B ile çalışıp çalışmaması hakkında birşey diyemem. Bunun hakkında eminim bir görevli arkadaşımız bilgi verebilir.

ana sayfada (forum değil düz taleworlds)aşağıdaki çubuğu sağa kaydır 2 oyun çıkacak mb ve fire and sword mbyi seç orası warband değil normal mbdir

Elindeki serial ile mb 1.011 i oynayabilirsin.Yapman gereken şey talewrolds ten mount blade demoyu indirip seriali o demoya yazmak.
biraz karışık oldu ama :smile:

Bence 20 TL verip Warband al, o serialin tarihi değeri var artık.. Cüzi bir miktar para verip, sınırsız ömrü olan bir oyun alabilirsin. Sonra da yüzlerce saat oynarsın :mrgreen:

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom