Bizim için insan gibi konuşmak size entelektüel ve kasıntı geliyorsa sorun forumda değil sizdedir. Buradaki çoğu insan yaşça büyük ve ona göre muameleyi hakediyor. Bu durum size ağır geliyorsa daha ergen muhabbet çevirebileceğiniz başka platformları tercih edebilirsiniz. Biz insanlar iletişim kurarken (özellikle tanımadığımız insanlarla) belli başlı saygı çerçevesiyle ve özenle konuşmaya çalışırız.
Her ay düzenli olarak yeni kayıtlı hesaplar gelip "langır lungur" konuşup giderler. Bir platformda bulunmak istiyorsan oranın kurallarına ve iklimine uyacaksın. Yazında da utanmadan aptal demişsin. Asıl aptallık insan içinde nasıl davranacağını bilememek, fikirlerini mağara adamı gibi aktarmaya çalışmaktır. Senin eğlence anlayışın hadsizlik yapmaksa sorun kesinlikle forumlarda değildir
Not: Belki kendini geliştirmek istersin diye bir tavsiye bırakıyorum:
forum hesabımı burası ayak kokuyor diye sildim, 2019'dan önce katıldım ve forum kültürüm var merak etme BROM. forumda sağlıklı iletişim kurmakla yaptığınız aynı değil, forumun yaş kitlesi artık pek yüksek de değil. ama bunu tartışmak anlamsız, benim tartığışım konu bu değil.
Bunu söyleyen birisini ciddiye alıp cevap veremem, yazık ne diyebilirim ki
git for honor oyna o zaman emrecim, gayet dengeli ve keyifli for honor'u oynayarak ekran başında mastürbasyon yap. yukarıdaki elemanın bahsettiği "forum kültürü"ne de lütfen uy, cevabın yoksa foruma bişiler yazarak kirletme burayı. discordda ufak fanusundaki sivilceli erkek yığınıyla konuşmuyorsun.
Üslubu bozuk bir kişi daha işte komedyen arkadaş falan cevap yazılacak biri değilsin ki okuyunca birşeyi anlatabilelim.Bizde inat işte boşa zaman kayıbı.Gayet net açıklamış arkadaşlarım durumu ama işte.
BROM cevap verilecek biri değilsem niye bana cevap yazıyorsun BROM. diğer yazdıkların şunu yazdığın an tüm değerini yitirdi BROM.
normalde foruma bişi yazdıktan sonra editlemeyi sevmem ama şunu da ekleyeyim. forumda bannerlord'un çıkışının yaklaşmasıyla cadı avı kültürü inanılmaz çoğaldı. ben yaratık falan değilim arkadaşlar, oyundaki bazı şeyleri beğenmeyen bir oyuncuyum. üslubumu beğenmeyebilirsiniz ama bana üslubumu değiştirmemi söyleyemezsiniz, haddinize değil. forum kurallarına uymuyorsam (ki uymuyorum ama annenize de sövmedim gayet açık

) moderatörlere şikayet edin, burada sidik yarıştırıp laf dalaşı yapmayın. gerçekten sıkıyorsunuz, dedelerim benim. 2022de hala forum kültürünü muhafaza etmeye çalışan muhafazakar dedelerim. forumunuzun kirlenmesini istemiyor musunuz? cadı avı yapmayın, insanlara nasıl bir üslup takınacağını söylemeyin, basit kurallara sadece hedef göstermek için takılmayın (evet sana diyorum
@Makaveli23 yukarıdaki adamların imlasına bişi demezken gelip random bir şekilde bana tonguç akademi atmanı diyorum), daha sağlıklı bir forum ortamı oluşur.