1 mayıs

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Öyle olmasını bekliyorsun sanırım. Çok eğlenceli öyle değil mi, taşlar, coplar havada, havai fişek tadındaki renkli biber gazları falan. Hele bir de köpük banyosu niyetine panzerlerden su sıkıldı mı eğlencenin doruk noktasına ulaşılır.

1 mayıs hernerde yaşanıyor ve yaşatılıyorsa'da banane
1 mayıs memur ve öğrenci tatili hacı biz yine çalışacağız ha tek fark mesai ücreti x2 olacak o ayrı

Koyurtang said:
Öyle olmasını bekliyorsun sanırım. Çok eğlenceli öyle değil mi, taşlar, coplar havada, havai fişek tadındaki renkli biber gazları falan. Hele bir de köpük banyosu niyetine panzerlerden su sıkıldı mı eğlencenin doruk noktasına ulaşılır.
niye hoşuma gitsin ki? bu kanıya nerden vardın acaba?

Heavy_Sabre said:
Koyurtang said:
niye hoşuma gitsin ki? bu kanıya nerden vardın acaba?
Başlığa öyle bir yazmışsın ki : "bakalım olaylar çıkacak mı ya da olaylar şiddetli olacak mı" neden olsun? Neden böyle bir beklenti veya düşünce içerisine girdin anlamadım. Hani başka şeyler de yazsan 1 mayısla ilgili, sonuna bu cümleyi eklesen neyse de, sanki 1 mayıs sadece geleneksel olay çıkarma günüymüş gibi yazmışsın.

öyle olmadımı
sendikacıklar süper iş yapıyor
işçi bayramı(hangi bayram nerde ne zaman )
işçiyiz haklıyız söke söke cop dayak yeriz olayı benimsenmedimi

Fugi said:
öyle olmadımı
sendikacıklar süper iş yapıyor
işçi bayramı(hangi bayram nerde ne zaman )
işçiyiz haklıyız söke söke cop dayak yeriz olayı benimsenmedimi
Yok karıştırmışın artık her seferinde dayak yenildiği için alışıklık, kabulleniştir o, yoksa kim neden dayak yemek istesin. Hükümet ve devlet yetkilileri taş koymasa 1 mayıs bayram olarak kutlanır. Eskiden sendikalı işçiler davullu zurnalı halay çekiyormuş. Halk oyunu ekipleri falan varmış görüntülerini izledim. Bu bayramı bu hale getiren sendikalar değil devlettir.

1 mayısı b*k edenlerin eline vereyim ben..Olaylar yüzünden tek boş günümde dışarı çıkamıyorum lan..Sevgilimle buluşacaktım..Off lanet olsun. :x

Ulan bunların hepsi işsiz zaten ne diye işçi bayramı eylemine gidiyolar. Kafa göz dalıcaksın böylelerine aslında..Hesapta koministler , ezilen halkı savunuyolar falan filan..Ulan zaten halkı ezen sizsiniz açın da gözünüzü bakın..Molotoflarla yangın çıkart ..Bankalara , marketlere saldır..Savaş alanına çevir her yeri..Siviller de mağdur olsun sonra da ezilen halkı ezilmekten kurtarıcaz fasa fiso..Polise neden saldırıyosunuz lan , onlar da eziliyo aldıkları maaş belli , durumları belli..Marketlere bankalara neden saldırıyosunuz?..Demokrasi diye bi şey var değil mi?Öyle halletmeye çalışın..Gelin adam gibi kutlayalım böyle zarar vererek değil..
12 saat yerine 8 saat çalışmak istiyoruz diyen bi kaç işçinin başlattığı bi eylemi neden bu hale çevirdiniz anlamıyorum ki..

Not : Meydanda insan gibi kutlayanlara lafım yok..

o kadar sopa yiyolar akıllanmıyolar yaa

çıkma kardeşim taksime başka yerde kutla bayramını (bu nasıl kutlamaysa artık. bankalara dükkanlara saldırıp arabaları evleri ve polisi taşlamak da onların kutlama şekli oldu) e siz böyle yaparsanız polis de şiddet kullanır haklı olarak! polisi kışkırt sağa sola zarar ver sonra polis müdahale edince de devlet bizi eziyo diye mazlum edebiyatı yap! adam akıllı kutlayanlara sözüm yok ama amaçları sadece olay çıkarmak olanlar da biraz mantıklı düşünmeyi öğrense keşke

eskiden çoluk çocuk gidilir, bayram gibi kutlanırmış. Sonra kimliği belirsiz kişiler  tarafından ateş açılmış 40-50 kişi vurulmuş ... Muhtemelen insanların 1 mayıstan korkup katılmamasını sağlamak için yapılmış bişey. Şimdi de polis milletin üstüne gaz bombası atarsa durduk yerde ( disk, kesk olay çıkartmıcaz deseler de ) kargaşa oluyor sonra denilecek bakın gene ortalığı karıştırdılar, yasaklayalım ... İnsan gibi kutlama yapılsa şenlik gibi olsa, nedense birilerinin işine gelmiyor(!).

Beyler bilmiyorum farkındamısınız ama ortalığı yıkanlar sendikacılar falan değil. Arada provakatörler var.......millet, provakatörler taş atana akdar güzel güzel eylemini yapıyordu. Sonra çaaat gaz bombası ve kaçış....

Zaten provokasyon olmasa ne güzel haklı bir kutlama yapılacak.Ama gel gör ki birkaç haddini bilmez ortamı karıştırarak herşeyi çoğunluğa atıyorlar.Kötü bir durum  :?

kptortamadami said:
Hoca efendi de,

"Hırsızın hiç mi günahı yok?" demiş.

fethullah_gulen.jpg

bu senin işini görür dalayi gerçi sen follofoş olmuşsun kapak olmaktan bilemiyorum oturur mu yerine
P1010375-1.jpg
rengi de sana uygun he

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom