Heavy_Sabre
Banned
1 mayısa az önce girdik benim saatime göre!
bakalım olay çıkacak mı ya da olaylar şiddetli olacak mı?
bakalım olay çıkacak mı ya da olaylar şiddetli olacak mı?
niye hoşuma gitsin ki? bu kanıya nerden vardın acaba?Koyurtang said:Öyle olmasını bekliyorsun sanırım. Çok eğlenceli öyle değil mi, taşlar, coplar havada, havai fişek tadındaki renkli biber gazları falan. Hele bir de köpük banyosu niyetine panzerlerden su sıkıldı mı eğlencenin doruk noktasına ulaşılır.
Başlığa öyle bir yazmışsın ki : "bakalım olaylar çıkacak mı ya da olaylar şiddetli olacak mı" neden olsun? Neden böyle bir beklenti veya düşünce içerisine girdin anlamadım. Hani başka şeyler de yazsan 1 mayısla ilgili, sonuna bu cümleyi eklesen neyse de, sanki 1 mayıs sadece geleneksel olay çıkarma günüymüş gibi yazmışsın.Heavy_Sabre said:niye hoşuma gitsin ki? bu kanıya nerden vardın acaba?Koyurtang said:Öyle olmasını bekliyorsun sanırım. Çok eğlenceli öyle değil mi, taşlar, coplar havada, havai fişek tadındaki renkli biber gazları falan. Hele bir de köpük banyosu niyetine panzerlerden su sıkıldı mı eğlencenin doruk noktasına ulaşılır.
Yok karıştırmışın artık her seferinde dayak yenildiği için alışıklık, kabulleniştir o, yoksa kim neden dayak yemek istesin. Hükümet ve devlet yetkilileri taş koymasa 1 mayıs bayram olarak kutlanır. Eskiden sendikalı işçiler davullu zurnalı halay çekiyormuş. Halk oyunu ekipleri falan varmış görüntülerini izledim. Bu bayramı bu hale getiren sendikalar değil devlettir.Fugi said:öyle olmadımı
sendikacıklar süper iş yapıyor
işçi bayramı(hangi bayram nerde ne zaman )
işçiyiz haklıyız söke söke cop dayak yeriz olayı benimsenmedimi
dalai pasha said:xendor, artık senin için çok üzülmeye başladım.
geri kalanınız:
ne dediğnizi bilmiyosunuz...