1 Mayıs

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

The Cemaat

İstanbul Emniyet Müdürlüğü 1 Mayıs günü tüm personelin izinlerini iptal ederken o gün kentte 39 bin polisin görev yapacağı öğrenildi. İstanbul genelinde 39 bin polis görev alacak. Bu polislerin 19 bini Taksim ve çevresinde görev yapacak.Önlemler kapsamında 50 TOMA kullanılacak.

Bu polislerin 19 bini Taksim ve çevresinde görev alacağı 5 bin polisin ise Kadıköy'deki Türk-İş mitinginde görevlendirileceği ifade edildi.

Taksim'deki polisler her an müdahaleye hazır olarak bekleyeceği kaydedilirken kilit noktalarda ise polislere bekleme ve toplanma bölgeleri oluşturulacağı belirtildi.

Önlemler kapsamında  50 TOMA'nın da kullanılacağı öğrenildi

Öte yandan ihtiyaç halinde 1 Mayıs'ta çevre illerden takviye olarak çevik kuvvet ekipleri de getirilebileceği kaydedildi. Ayrıca ihtiyaç duyulursa İl Jandarma Komutanlığı'ndan da destek alınacak.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26294675.asp

Hadi işçilerin bayramı, tatil olur anlarım. Ama eylem yapmaktaki amacınız ne? Şimdiye kadar ne değişti 1 Mayıs'da?

İşçilerin unutulmuş haklarını tekrar kazanabilmek veya bazı insanlara hatırlatabilmek için.

Tüm işçiler 1 mayısta gösteri yaparlar.Sorun işçilerin gösterisine karşı çıkanlarda.1 mayıs alanında 1 mayıs gösterisi yaptırmamak tam bir rezilliktir.

Adam olup,oturup eylem yapın,provokasyonlar elbet her zaman olucak kaçınılmaz ve elbet kışkırtmalar sonrası olaylar kopucak buda kaçınılmaz,gerekirse sıkıyönetim ilan edilsin :smile:

1 Mayıs emekçinin bayramı, sesidir. Susturmaya çalıştığı dalgalarda boğularak geberecekler.

Fakat rte fanatiği, tayyibanın birinin bu konuyu böyle açması...

Devletin gözünde sıkı yönetim bayramı. Biri gelse Cumhuriyet Bayramını, Kutlu doğum haftasının kutlanmasını engellese kıyamet kopar.

Fusuy said:
Devletin gözünde sıkı yönetim bayramı. Biri gelse Cumhuriyet Bayramını, Kutlu doğum haftasının kutlanmasını engellese kıyamet kopar.
o değil de kutlu doğum haftası kaymıyorda..kaç senedir 23 nisana falan geliyor.. Ramazanla kesişecek artık..

2 mayıs sınavım var o yüzden oturup çalışacam dışarı yok bana bu sene.. :sad: tatil var gezemiyoruz.. :smile: of okul offf...

Fusuy said:

İnananlara göre, Kutlu doğum haftası daha önemli, ama komünistlere 1 Mayıs ayrı bi gün geliyor, bize de Kutlu Doğum haftası.

Benim anlamadığım Kutlu doğum haftası neden var? Peygamberin doğum günü zaten kandil

Miraak said:
Fusuy said:
o değil de kutlu doğum haftası kaymıyorda..kaç senedir 23 nisana falan geliyor.. Ramazanla kesişecek artık..

Zaten 23 Nisan ve noele alternatif olarak çıktı ortaya. İslam'da bayramlar hicri takvime göre kutlanır.  Adamlar İslam'ı kendi çıkarlarına göre modifiye ediyor.

Bu sene cemaat-akp kavgasından olsa gerek geçen senekinden daha az rağbet görmüş. Bindiği dalı kesiyor bunlar  :smile:

İslama dışardan bakan biri(yani ateist) olarak, İslama en büyük zararı dincilerin verdiğini söyleyebilirim.

colombos said:
Benim anlamadığım Kutlu doğum haftası neden var? Peygamberin doğum günü zaten kandil

Daha da komiği bi kaç sene sonra kandille denkleşecek.

10313826_665930806776559_1754072710354481735_n.jpg

10177324_783550894989784_3542220577725159258_n.jpg

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom