newprof Grandmaster Knight Old Guard Jun 19, 2014 #101 Spoiler Mucahit_Han said: Northerner said: ssalih said: Yaşar ismin yok diye kıskanma milleti . Click to expand... İsimim olsa ne olacak olmasa ne olacak, beni bilen biliyor zaten canım. Click to expand... Yaşar Bizim Kalbimizin Lideri. Click to expand... Yooo.
Spoiler Mucahit_Han said: Northerner said: ssalih said: Yaşar ismin yok diye kıskanma milleti . Click to expand... İsimim olsa ne olacak olmasa ne olacak, beni bilen biliyor zaten canım. Click to expand... Yaşar Bizim Kalbimizin Lideri. Click to expand... Yooo.
Mucahit_Han Grandmaster Knight Old Guard Jun 19, 2014 #102 Palamedes said: Spoiler Mucahit_Han said: Northerner said: ssalih said: Yaşar ismin yok diye kıskanma milleti . Click to expand... İsimim olsa ne olacak olmasa ne olacak, beni bilen biliyor zaten canım. Click to expand... Yaşar Bizim Kalbimizin Lideri. Click to expand... Yooo. Click to expand... Bir kerede kıskanma La
Palamedes said: Spoiler Mucahit_Han said: Northerner said: ssalih said: Yaşar ismin yok diye kıskanma milleti . Click to expand... İsimim olsa ne olacak olmasa ne olacak, beni bilen biliyor zaten canım. Click to expand... Yaşar Bizim Kalbimizin Lideri. Click to expand... Yooo. Click to expand... Bir kerede kıskanma La