1.addar 2.Caliph 3.SSS

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
addar said:
Sir Rivenal said:
Herhalde ömür boyu oyun oynamayacaktınız.Bitmesi iyi oldu bence. 9 TL olan oyun bu kadar olur.

Önemli olan oyunun değeri değil, oynayanın değeridir. :wink:
tumblr_mf8wju9Hsn1s0go1lo1_500.gif

OliverQueen~ said:
Oyladım fakat eğlence anketinden öteye geçeceğini de düşünmüyorum.Anket sonuçları doğru olmaz.Keşke köklü klanları yazsaydın sadece.

Mesala ? bi örnek verde bakalım
:grin:

DİPNOT: Khefren klandan ayrıldı demiştim ya

Regards said:
Oyumu Bullsara'ya veriyoruuum.

Khefren klandan ayrıldı yanlış yazmışsınız Bullsara devraldı.

Ciddi ciddi Goliath mı Royal'ın lideri gözüküyor ? Yeni misin dostum ? :grin:

Klan WTL şampiyonu olduğu ve gerçek günlerini yaşadığı zaman lider Arn'dı. Bizim liderimiz hala kendisidir. Yazılacaksa onun ismi yazılsın yada inaktif durumda olduğumuz için listeden çıkartın bizi.

Bırakın istediğini yazsın zaten ciddi bir oylama değil birçok kişinin gözünde, böyle şeyler oylamayla belirlenecek şeyler değil.Ciddi ciddi yorum atanlar var onlara tek sözüm addar the great.

JumonG           

Adam bugun benı wnl sunucusundan perm banladı daha ısteyen var mı demiş bir de  :roll:  :oops:      Duelı kaybettı rageban attı

http://cloud-3.steampowered.com/ugc/774931658069747630/C064F8A2C3D2C898C3C3101B21DAC191FDE9487A/

Northerner said:
Bırakın istediğini yazsın zaten ciddi bir oylama değil birçok kişinin gözünde, böyle şeyler oylamayla belirlenecek şeyler değil.Ciddi ciddi yorum atanlar var onlara tek sözüm addar the great.

Ciddiyetle alakası yok doğrusunu yazmasını istedim sadece.

Mysterion said:
Ciddiyetle alakası yok doğrusunu yazmasını istedim sadece.
En doğal hakkın canım sana dememiştim zaten.Yorumlara bakıyorum bazı arkadaşlar oylamanın sonunda en iyi lideri bulacaklarını sanıyorlar ya da ciddi ciddi bu oylama bir yere varacak sanıyorlar.Herkes emir verir şunu yapın şöyle yapın, herkesin bi fikri vardır, başka bir klandayken oradan öğrenmiş yada kendisi çalışarak bulmuştur ama biz burada bin vs bin gibi savaşlar yapmıyoruz 8v8 gibi çok küçük savaşlar yapıyoruz, durum böyle olunca oyuncusu iyi olan, nerede ne yapacağını bilen kısaca tecrübeli oyuncusu olan takım kazanıyor.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom