addar said:Sir Rivenal said:Herhalde ömür boyu oyun oynamayacaktınız.Bitmesi iyi oldu bence. 9 TL olan oyun bu kadar olur.
Önemli olan oyunun değeri değil, oynayanın değeridir.
addar said:Sir Rivenal said:Herhalde ömür boyu oyun oynamayacaktınız.Bitmesi iyi oldu bence. 9 TL olan oyun bu kadar olur.
Önemli olan oyunun değeri değil, oynayanın değeridir.
Stoney said:işte bu yüzden addar!
OliverQueen~ said:Oyladım fakat eğlence anketinden öteye geçeceğini de düşünmüyorum.Anket sonuçları doğru olmaz.Keşke köklü klanları yazsaydın sadece.
Regards said:Oyumu Bullsara'ya veriyoruuum.
Khefren klandan ayrıldı yanlış yazmışsınız Bullsara devraldı.
Tebrikler. Espriyi yapan 2.000.000 kişi oldunuzPropaganda said:Adi dar soyadı geniş.
Northerner said:Bırakın istediğini yazsın zaten ciddi bir oylama değil birçok kişinin gözünde, böyle şeyler oylamayla belirlenecek şeyler değil.Ciddi ciddi yorum atanlar var onlara tek sözüm addar the great.
En doğal hakkın canım sana dememiştim zaten.Yorumlara bakıyorum bazı arkadaşlar oylamanın sonunda en iyi lideri bulacaklarını sanıyorlar ya da ciddi ciddi bu oylama bir yere varacak sanıyorlar.Herkes emir verir şunu yapın şöyle yapın, herkesin bi fikri vardır, başka bir klandayken oradan öğrenmiş yada kendisi çalışarak bulmuştur ama biz burada bin vs bin gibi savaşlar yapmıyoruz 8v8 gibi çok küçük savaşlar yapıyoruz, durum böyle olunca oyuncusu iyi olan, nerede ne yapacağını bilen kısaca tecrübeli oyuncusu olan takım kazanıyor.Mysterion said:Ciddiyetle alakası yok doğrusunu yazmasını istedim sadece.
ssalih said:Yaşar ismin yok diye kıskanma milleti .
İsimim olsa ne olacak olmasa ne olacak, beni bilen biliyor zaten canım.ssalih said:Yaşar ismin yok diye kıskanma milleti .
Kusura bakma ya aklımdan çıkmışNortherner said:İsimim olsa ne olacak olmasa ne olacak, beni bilen biliyor zaten canım.ssalih said:Yaşar ismin yok diye kıskanma milleti .
Yaşar Bizim Kalbimizin Lideri.Northerner said:İsimim olsa ne olacak olmasa ne olacak, beni bilen biliyor zaten canım.ssalih said:Yaşar ismin yok diye kıskanma milleti .