1.addar 2.Caliph 3.SSS

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Ne çok sevenim varmış yahu. :smile:

Şunu belirtmek isterim sadece 1 maç binek atına bindim lan ben bir 3oa maçıydı hayatımdaki ilk mb maçımdı, o da tam 3 yıl oldu, düşün yakamdan artık. :razz: Son olarak hakeden kazanmıştır efenim çünkü addar is awesome!!! :wink:  :lol:

addar said:
Ne çok sevenim varmış yahu. :smile:

Şunu belirtmek isterim sadece 1 maç binek atına bindim lan ben bir 3oa maçıydı hayatımdaki ilk mb maçımdı, o da tam 3 yıl oldu, düşün yakamdan artık. :razz: Son olarak hakeden kazanmıştır efenim çünkü addar is awesome!!! :wink:  :lol:

Quasimodo'ya odaklan addar  :smile:

Steppe said:
Sir Rivenal said:
Royal'in Lideri Goliath değil ki.Kurduktan 2 hafta sonra adet olarak klandan çıkmıştı zaten.
Arkadaş sanırsam baya yeni veya taleworldsun arama motoruna royal yazınca ilk çıkanı tıkladığından goliahtı yazmış veya Arn(engin abiyi) hiç tanımamış bunu yazamadan duramadım. Bu arada oylama cok saçma herkesin lideri kendine göre iyidir.
Tyhke said:
Royallin lideri Goliath degil.Arn bu arada degiştir istersen.
Nyssa-(Samet50) said:
Goliath Royal'in lideri değil Arn lideri
Vicente said:
Sir Rivenal said:
Royal'in Lideri Goliath değil ki.Kurduktan 2 hafta sonra adet olarak klandan çıkmıştı zaten.
Sir Rivenal said:

En iyi lider en adam gibi adam Slyfeer onun gibi birisi daha yok bu warban alemminde .
Edit: Klanları ve liderlerini tanıyıpta açsaydın konuyu daha olumlu bir sonuç alırdın .

|GladiatoR| said:
emirso ve SSS' e oy verenlerin kendi klandakileri olduklarına yemin edebilirim :grin:

Zaten klanımda olan kişilerin çoğu daha önce başka klanda bulunmadadıkları için diğer liderleri bilmiyorlar, bilserler verirlerdimi onlara kalmış. Doğal olarak kendi liderlerine verdiler. Tanıdıkları lidere veriyorlar gidip de hiç tanımadığı bir klan liderine niye versin bu herkes için geçerli, bu konu zaten saçma olmuş.

Edit: Yemin etmenede gerek yok. :grin:

Mia said:
Yalnız o değilde bu yeni tayfa mı böyle RN'yi eklememiş bile adamlar vay arkadaş

Galiba eski dönemdeki klanlar ve uzun zamandan beri warband'da aktifliğini sürdürmeye çalışan klanlar onların liderleri, oyuncuları unutuluyor yavaş yavaş. Geçen birisiyle konuşuyordum nikini hatırlayamadım şimdi, eskiden ne güzel klanlar vardı yahu maç yaptığımız, kavga ettiğimiz (:razz:) 3OA, RR, RN, SoE, Royal, AG ve niceleri. Bu klanların liderleri üyeleri daha güzeldi sanki. :roll:

O zamanlar daha fazla zevk alıyorduk oyundan çekişme vardı, warband camiasında daha bi birlik hali vardı. Yeni gelen klanlar bunların yerini doldurmadığı düşünüyorum, suç Taleworlds'te mi bizde mi bilemem ama bu böyle ne yazık ki. Warband için bu klanların aktif olmadığı ortamda maçlar bana keyif vermiyor artık. Yeni nesil klanlarda da maça çıktığım için şunu rahatlıkla söyleyebilirim, son 1-2 yıldan beri oyunu oynayan arkadaşların o ortamı tatmasını isterdim.

addar said:
Mia said:
Yalnız o değilde bu yeni tayfa mı böyle RN'yi eklememiş bile adamlar vay arkadaş

Galiba eski dönemdeki klanlar ve uzun zamandan beri warband'da aktifliğini sürdürmeye çalışan klanlar onların liderleri, oyuncuları unutuluyor yavaş yavaş. Geçen birisiyle konuşuyordum nikini hatırlayamadım şimdi, eskiden ne güzel klanlar vardı yahu maç yaptığımız, kavga ettiğimiz (:razz:) 3OA, RR, RN, SoE, Royal, AG ve niceleri. Bu klanların liderleri üyeleri daha güzeldi sanki. :roll:

O zamanlar daha fazla zevk alıyorduk oyundan çekişme vardı, warband camiasında daha bi birlik hali vardı. Yeni gelen klanlar bunların yerini doldurmadığı düşünüyorum, suç Taleworlds'te mi bizde mi bilemem ama bu böyle ne yazık ki. Warband için bu klanların aktif olmadığı ortamda maçlar bana keyif vermiyor artık. Yeni nesil klanlarda da maça çıktığım için şunu rahatlıkla söyleyebilirim, son 1-2 yıldan beri oyunu oynayan arkadaşların o ortamı tatmasını isterdim.
Bende senin gibi düşünüyorum her zaman ama ne yazık ki dediğin gibi yeni açılan klanlar bu eski ortamın asla ve asla yerini dolduramıyor artık klanı geçtim oyunu iyice çocuklaştırmaya başladılar. Çok yazık oldu benim düşünceme göre..

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom