In Progress [1.8.0] Sudden performance loss on a single save

Users who are viewing this thread

Version number
1.8.0
Branch
Beta
Modded/unmodded
No, I didn't use any mods.

Urenemas

Recruit
Summary: On one of my saves I had just captured a town and upon leaving I noticed my FPS had gone down all the way to 10. I noticed render latency spike up to 44 ms at times too but I am not too familiar with how that works. I play at 1080 60hz right now and most of the time I meet my monitors refresh rate with all graphics maxed except for unlimited ragdolls. I have played 326 hours and never experienced this bug in one of my campaigns. All my other saves work normally.
How to Reproduce:
Have you used cheats and if so which:
Scene Name (if related): Campaign Map (Seonon/Marunath area)
Media (Screenshots & Video): Computer Specs:
OS: Windows 10
GPU: RTX 2070 Ti
GPU Driver Version: 516.59
CPU: i7-12700k
RAM: 16 GB DDR 5
Motherboard: MSI PRO Z690-A
Storage Device (HDD/SSD): 2TB M.2 SSD
 

uçanbiblo

Community Support
Community Support
M&BWBWF&SNWVC
Hey, can you please the save file with us via Ticket so we can further isnpect the issue? To send us a ticket, please visit the www.taleworlds.com site and login to your forum account from the top right. Click to "My Account" and then click to "My Open Tickets". You can create a ticket there and include the save file and as well as the forum link of this thread. You can find more info about how to upload files to us with the new ticketing system here. Thanks for reporting and sorry for any inconvenience!
 

uçanbiblo

Community Support
Community Support
M&BWBWF&SNWVC
Hey, i have forwarded the issue to the QA team for further inspection. Thank you for your time.
 
Top Bottom