Bakış açısı önemli. Ben leş gibi özellikleri olan kişileri vasal yapmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. O yüzden liderlik, taktik ve idarecilik yeteneklerini 120-150 arası ayarlıyorum.(Diğer özelliklerini ellemiyorum) Öyle çok büyük bir fark olmuyor. Zaten karşı tarafın vasallarına baktığın zaman özellikleri bu civarda. Oyun genelde 2-3 tane liderlik ve taktik özelliği 100 olan yoldaş veriyor. İdareci özelliği olmadan birlik büyüklüğü de aşırı düşük. Klanlarının lvl atlamasını istiyorsan savaşmak durumundasın bu adam 80 kişiyle nasıl savaşsın. En azından 120-130 olursa savaşıp yenme ihtimali var klanı lvl atlar krallığının gücü artar. Klanlarını lvl atlatmak için savaş aç ve barış yap taktiğini kullanabiliyorsun. Hem kartopu etkisi de yaratmıyor bu civarda olunca. Bu arada diğer ülkelerden vasal çekmek aşırı zor. Oyunun başında yatırım yapman lazım. Hangi ülkenin yenileceği de belli değil. Güçlü ülkelerden vasal çekmek imkansız.
Yoldaşlarının idarecilik yeteneğini artırması için çeşitli yiyecekler alması lazım. Yiyecek veriyorum birlikteki yoldaş şehre uğrayıp satıyor. Oyunun zekası bu kadar olunca kendine işkence etmeye gerek yok.