1.6.4 Yaması İçin Tavsiyeler.

Users who are viewing this thread

buna katılıyorum.

+1

şehir ve kale satın alındığını bilmiyordum.
.
Şehir kale alabilirsin, trade 300 perki, hatta bi adam cirit craftlayıp fief satın alarak 7 saatte bitirmişti oyunu youtubedan bakabilirsin bannerlord speed run diye
 
Kaleler ucuz 400 k civarı. Şehirler 2 m civarı galiba. Bu arada dediğiniz gibi zırhlar aşırı pahaları. Bence en pahalı zırh 70-100 k olmalı. Zaten en pahalı zırha bile tek vuruşta yada 2 vuruşta öldüğümüz oluyor. :grin: Adam cirit yerine kolon attığı için.
 
- yeni bir birlik kurduğumuzda oluşan emeklemeyi bıraktırın.
yeni bir birlik kurduğumuzda içinde bulunduğu şehirden asker toplasın ve handan asker satın alsın. diğer türlü emekleyip çapulculara yakalanıyorlar ve savaşın gidişatı daha da zora giriyor.
 
Art arda ileti
- Yoldaşlarımızdan Biri Odak Puanı veya Serbest Özellik Puanı Aldığında Karakter Kısmında Hangisinin Aldığını Gösterin.

DARSbUs.png

Yoldaşlarımdan biri serbest özellik puanı veya odak puanı kazanmış ama hangisi belli değil.
 
1.6.4 de vasalken şehir veya kalemiz de günlük görevler aktif olmuyor. Milis veren, şehrin refahını artıran özellikler. Kendi krallığınızı kurduğunuz zaman aktif oluyor. Bunun düzeltilmesi lazım.
 
Abi lütfen NPC lordları orduları artık daha zeki olsun lütfen, kendi şehri kuşatılıyor kuşatmayı bozmaya gitse düşmanın dermanı kalmıcak toplanmaya ama onu bırakıp daha uzaktaki düşman kalesini kuşatmaya gidiyor, neye göre işliyor bu npc nin mantığı?
 
- Yeni kale veya şehir ele geçirildikten sonra sahibi için karar aldığımız ekranda bizim hangi atölyelere sahip olduğumuz değil, sadece kale ve şehirlerimiz görünsün.

- Atölye sınırını kaldırın.

Her ne kadar her şehirde 3 tane atölye olsada oyun içinde atölye kurmaya engel çok fazla durum var.

Bunlardan bir tanesi öncelikle ham madde. iyi bir kar istiyorsak şehrin köylerinden çıkan ham maddelere bağlı olarak atölye kuruyoruz. bundan doalyıda her şehirde 3 tane atölye satın almak tabiki mantıklı değil.

ikinci durumsa tabiki savaş durumu. Eğer atölyelerinin olduğunu krallığa savaş açarsan atölyen yanıyor. bundan dolayıda sınır komşularının şehirlerinden zaten atölye alamıyorsun. her krallığın en az 3 4 tane sınır olduğu komşuları var. bundan dolayıda buda ister istemez atölye sayısını zaten sınırlıyor.

- ıyakisteki askerlerin ilerlememe sorununu çözün.

kırmızı alana aldığım yer içinden askerler çıkamıyor. askerler düzenli bir şekilde ilerleyemiyorlar.

 
Last edited:
Back
Top Bottom