Need More Info 1.6.0 Loadlarken crash hatası

Users who are viewing this thread

Oyun Versiyonu {Örn: v1.0.0]
1.6.0
Oyun Sürümü
Beta Sürüm
Mod kullanımı
Hayır, mod kullanmadım.
Dump numarası (OPSİYONEL)
2021-07-21_22.12.54_9a62a3e0e025aa4652248a7b801f7e62
Merhaba arkadaşlar oyunu uzun süre sonra kurdum ve 1.6.0 betaya güncelledim. ESKİ SEFERDEN DEVAM ETMEDİM YENİ SEFER AÇTIM; başladı oyun ama çıkıp load yapmaya çalışınca crash verdi sürekli. Sırayla bütün önceki sürümleri kurdum 1.5.1'e kadar crash verdi hatta bazılarında yeni sefer'e bastığımda bile crash verdi.(hiç başlamadı bile). Steamden oynuyorum oyunu. Çözmek için yaptığım şeyler:
-MOD YOK.
-Oyunu silip baştan kurdum.
-Belgelerimdeki klasörü sildim.
-Battleye klasörünü sildim.
-Dosya bütünlüğünü defalarca doğruladım her sürümde
-Uyumluluk modlarını değiştirdim win 7 ve win8 işe yaramadı hep load ekranında crash vermeye devam.
-Yönetici olarak çalıştırdım.
Dediğim gibi 1.5.1'e kadar tek tek kurdum sürümleri anca çalıştı onda da Arzagos'la krallığımı kurmak için konuşmak istediğimde crash veriyor. Anlayacağınız kafayı yiyeceğim yok mu bir çözümü 1 hafta keyifli oyun oynayasım vardı :grin:
not: Acaba tek tek mi sürümleri yüklemem gerekiyor öyle de işkence oluyor ama atıyorum 1.5.1 sonra 1.5.2 taa 1.6.0'a kadar ama bence değildir saçma çünkü :grin:
 
Last edited:
Sorun eğer oyunu oynarken problem yaşamayıp kaydedip çıktığınızda tekrar giremeyip girmeyi denediğinizde crash hatası almanız ise aynı sorundan ben de temiz kurulumla kurtuldum. Tamamen tüm dosyaları silin oyunla alakalı ve o şekilde deneyin. Revo Uninstaller programını kullanabilirsiniz yardımcı olması için. Diğer bir aklımdaki ise Save dosyalarınızın konumuna baktığınızda kullanıcılar>users>belgeler kısmında değil de kullanıcılar>users>onedrive>belgeler kısmındaysa bunu ilk başta belirttiğim gibi yani kullanıcılar>users>belgeler bu hale getirmeniz gerekiyor. Bunu da şu an hatırlamıyorum ama kayıt defterinden belirli yerlere girerek yapabiliyordunuz. Eğer bulamazsanız, hatanız gerçekten buysa ve oyun temiz kurulum yaptığında da aynı sorunu veriyorsa ben tekrar nasıl yapıldığını bulmaya çalışırım belgeler olayını. Umarım işinize yarar.
 
Merhaba, bu sorunu bildirdiğiniz için teşekkürler. Ne yazık ki, bu konuya ilk oluşturulduğunda yanıt veremedik. Oyunun en güncel live veya beta sürümlerinde bu sorunu yaşamaya devam ediyorsanız, lütfen bu ileti dizisine bir yanıt bırakın, böylece araştırma için ekibimize iletebiliriz.
 
Back
Top Bottom