In Progress 1.4.3 beta crash, oyun hiç açılmıyor.

Users who are viewing this thread

SnKagitbkc

Sergeant
1.4.3 betasına geçtim ve launcherden play tuşuna bastığımda beyaz ekran geliyo ve direkt crash yiyorum.
Oyun dosyalarını doğruladım, her şey güncel...
Daha önce ki betalarda hiç crash yememiştim ilk defa böyle bi crash yiyorum.
 
Merhabalar, "C:\ProgramData\Mount and Blade II Bannerlord" dosyasını silip oyuna girmeyi deneyebilirsiniz. Yeni dosyalar otomatikman oluşacaktır. Bu yol işe yaramazsa lütfen bana bildirin.
 
Hala aynı crashi alıyorum birşey değişmedi
Sadece Oyun dosyalarının bulunduğu yere gidip "Bannerlord.Native" dosyasından girdiğimde oyun açılıyor bu seferde eski saveme giremiyorum.
Yeni save açıp girdiğimde sorun olmuyor fakat eski saveyi oyna dediğimde crash vermeden oyun direkt yok oluyor.
 
Merhabalar, sorunu geliştiricilere ilettim. Sorunu çözmemizde yardımcı olacak bazı dosyalar isteyebiliriz. Bu süre zarfında lütfen oyunun, sürücülerin ve işletim sisteminizin güncel olduğundan emin olun. Oyunun güvenlik programınız üstünde gerekli izinlere sahip olduğundan emin olduktan sonra STEAM üzerinden oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulatıp tekrar deneyebilirsiniz.
 
Merhabalar, lütfen "C:\ProgramData\Mount and Blade II Bannerlord\logs" adresindeki "rgl_log" ve "rgl_log_errors" şeklinde başlayan dosyaları incelememiz için http://upload.taleworlds.com:8080/ adresine gönderir misiniz. Crash raporunda size verilen "crash id" yi de bizimle paylaşırsanız eminim sorunun çözülmesinde yardımı olacaktır. Dosyaları gönderirken bu sayfanın linkini açıklama kısmına eklemeyi unutmayın böylelikle dosyayı tespit edebilirim.
 
Son hotfix güncellemesinden sonra benim oyunum da açılmıyordu, birçok yöntem denedim ama faydası olmadı. Forumda ben de konu açtım gelen tek çözüm oyunu silip yeniden yüklemek oldu. 1.2 mb/s ile 10 güne inmiş olur inşallah :/
 
Başlığı okudum. Mod dosyalarını kaldırdıktan sonra sorun düzelmiş gibi görünüyor. @SnKagitbkc oyuna yüklediğiniz her hangi bir mod var mı? Eğer varsa lütfen mod dosyalarını kaldırıp oyun dosyalarının bütünlüğünü sağladıktan sonra sorunu tekrar oluşturmayı deneyin.
 
Bazı modlar oyundaki bin dosyası içinde de değişiklik yapıyor. Steamdan oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamak o dosyaları kaldırıp düzeltemiyor. Elle silmek lazım. Kurdugunuz tum modlara bakıp hangi dosyaları değiştirdiyse elle silip oyle oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamak lazım.
 
Back
Top Bottom