1.4.1 Beta Performans

1.4.1 Beta Performansını Nasıl Buldunuz ?


  • Total voters
    25

Users who are viewing this thread

bende çok fazla çökme oluyor bilmiyorum diğer herkestede böylemi 1.4.0 a göre daha fazla crash oluyor... yapay zeka yürek yemiş gibi davranıyor ayrıca :grin: .. en zayıf krallık olmama ve oyundaki en güçlü krallığın bana savaş açmasına rağmen lordlarım beni birde aserayla savaşmaya zorladı .. Kim kral belli değil :grin:
 
Deneyip döneceğim buraya. Bence bir de anket eklemelisin.

Denedim ve deneyimlerimden önce sistem özelliklerimi yazayım; intel i5-6200U işlemci, nvidia geforce 930m (1gb) ekran kartı, 250 gb samsung ssd(oyun ssd'de kurulu) ve 12 gb da ram var(ddr3) laptop bu arada.
Bence arayüz artık olmuş daha bilmiyorum artık gelişir mi ama benim menü geçişleri, bekleme ekranları falan akıyor (belki hdd'de kurulu olan arkadaiların sorunları hala devam ediyordur onu bilemem).
Savaşı "custom battle"da denedim ve bence gayet iyi bir fark var, ayarlarımın hepsi ortaydı (önceden birkaçı low ve very lowdu, sanırsam kapalı olup sonradan açtıklarım foliage, decal quality ve lightiningdi), (bu arada hiç bir zaman açmadığım ayarlar da: water quality, shadowlar ve altaki kutucukların hepsi kapalı). sonradan açtıklarıma rağmen performans düşmedi bir miktar arttı.Tabi ekleyeyim 100vs100'den bahsediyorum çünkü benim sistem özelliklerim gördüğünüz üzere bayağı kötü. Oyun direkt cpu ile doğru orantılı performans veriyor ekran kartından daha önemli işlemcinizin ne kadar iyi olduğu. Sistem özellikleri daha iyi olanlar sanırım daha çok fark etmişlerdir 1.4.1'in performans bakımından getirilerini. Bence 1.4.1 performans bakımından gayet tatmin edici bir artış getirmiş. Bunu oyun tamamen optimize oldu artık performans geliştirmelerine gerek yok olarak söylemiyorum, daha önceki haline göre performans bakımından iyi bir artış olmuş demek istiyorum.
 
Last edited:
şuana kadar ki betalar arasında en iyi perofrmansı aldığım sürüm açıkçası.. menü geçişleri olsun ticaret ekranı olsun demirci ekranı olsun kuşatma veya meydan savaşı olsun artık kasmadan oynuyorum çok beğendim çökme sorunuyla da karşılaşmadım.. inşallah böyle devam ederler..
 
Back
Top Bottom