1.132 çıktımı?

Users who are viewing this thread

kingmanyak5

Sergeant
Polizei said:
Arkadaşlar ben ttnet üzerinden oynuyorum, buraya ait bir soru soracam ama küçük bir sorum daha olacak(bu konuyla ilgili değil).

1-) "http://www.c-rpg.net" buraya girdim. Ama üye olamadım. Birde ttnet üyeliği ile değilde, bu aldığımız üyeliklemi giricez servera?

2-) Bu sitede(talewords) 1.132 çıkmış, güncellersem, Türkçe Dil paketi ve TTnet'in sağlamış olduğu online oyunu bozmuş olurmuyum? Ve savelerimden devam edebilirmiyim?

:shock: 1.132 çıktımı?

ben steam kullanmıyorum çünki dvd'm yok onun yerine steamı indirip elimdeki şifreyide girip,serialı aldım öyle oynuyorum yani buda manuel güncelleme anlamıona geliyor  :wink: eğer çıktıysa indiricem..

kingmanyak5 said:
ben steam kullanmıyorum çünki dvd'm yok onun yerine steamı indirip elimdeki şifreyide girip,serialı aldım öyle oynuyorum yani buda manuel güncelleme anlamıona geliyor  :wink: eğer çıktıysa indiricem..

Steam üzerinden oynuyorsan otomatik güncelleme yapar. 

oynamıorum işte bidaha indirmem lazım oyunu steamdan ben steam programını indirdim sadece serialle oynuorum.

not: dvd'm yok derken pc nin dvd rom u yo dedim yanlış anlaşılmasın

EDİT:ÇIKTIMI ÇIKMADIMI SÖLEYİN KİLİTLİCEM

Çıkmış görünüyor. Ama şimdilik indirme release edilsin önce.

Edit : İngilizce foruma baktım yüklersen MP serverlara girebiliyormuşsun yinede , sadece birkaç SP hatası düzeltilmiş.

1.132 çıktı sitenin download bölümünden indirin. ben başlattım indirmeye. işallah save dosyamı bozmadan devam edebilirim. :)

bravo2 said:
1.132 çıktı sitenin download bölümünden indirin. ben başlattım indirmeye. işallah save dosyamı bozmadan devam edebilirim. :)
bende indirmye başladım benim indirme hızım yavaş sen oyunu açınca ne gibi yenilikler geldiğini yazarmısın

Karadağ said:
bravo2 said:
bende indirmye başladım benim indirme hızım yavaş sen oyunu açınca ne gibi yenilikler geldiğini yazarmısın

ooo sen bide benim hızıma bak  :oops:  7 saat 11 dakika sonra inecek miş  :D

bravo2 said:
Karadağ said:
bravo2 said:

ooo sen bide benim hızıma bak  :oops:  7 saat 11 dakika sonra inecek miş  :D

Benimki açmadı bile indirmiyor

Birkaç yeni seçenek ekleseler süper olur ya gemi , silah,zırh ve konuşma gibi hep bugları düzeltiyorlar oda güzel ama yeni birşeylerde istiyorum

Yeni şeylerin gelmesi uzun sürebilir bence.Herneyse sizin indirdiğiniz sakın 1.132 ile birlike oyun tamamı olmasın?7 saat 11 dakika diyenler  :) Hala steam'da yok ya.Hiç kurmuş olanınız varmı 1.132yi?

argon45 said:
Yeni şeylerin gelmesi uzun sürebilir bence.Herneyse sizin indirdiğiniz sakın 1.132 ile birlike oyun tamamı olmasın?7 saat 11 dakika diyenler  :) Hala steam'da yok ya.Hiç kurmuş olanınız varmı 1.132yi?
Ben yükseltme indirdim onu kurdum yüklemeden önce modlarımla birlikte 1.41 gb 90 mb yükseltme indirdim hala 1.41 bir fark yok boyutta tek fark açarken steam yazısı gelmiyor kaldırıp cd'den baştan yüklücem şimdi

unknown57 said:
bende kurdum  :D pek yenilik yok galiba  :D
açıkça söylemek lazımsa ben hiç yeni birşey görmedim oyunda hiç bir fark yok yükseltmelerde bir dükkan alma birde steam üzerinda görevler var ya tek olan yok şu düzeldi yok bu düzeldi ben hiç sorun görmüyordum ki gözle görülen yenilik istiyorum . Steam a.q seni o kdar para verdi millet bir güncelleme bile yapmıyorsun

Back
Top Bottom