1.11 sorunu

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

cixmert

Banned
Arkadaslar ben 1.11 i yükledim ama 6.seviyeden sonra kapanıyor baska caresi yokmu?? bu işin illa satınmı almam lazım?

banla ne alakası ar bnm arkim oynuo cracksiz hilesiz sınırsız kayıtsız :S peki illa internettenmi satın almam gerekiyor?

şu an yok zamanında havale vardı o da kalktı :S maalesef internetten kredi kartı ve ya paypal ile alman gerek. Ayrıca o arkadağın ya crack'li ya da kayıtlı oynuyordur.

Havale ile almıştım fiili zaman önce.İyi ki vaktinde almışım zira nefret ediyorum paypal'dan, çok paramı yediler rapidshare yüzünden  :mad:

@cixmert: c...'nin muhabbetini açmayın derim.Durduk yere yanmayın.

evet ya paypal acayip sorunlu. Para yatırmış abim kuzenin serial'ını almak için tam o arada kart parasını hiç uyarı vermeden çekmişler :grin: çocuğun para gitti :grin:
Bu arada evet cra.k muhabbetini keselim konu yanmasın. Hatta kilit vur sen buna başkaları başka yönlere çekmesin. Sonuçta cevabını aldın değil mi?

Benim karnım acıktı ama evde sadece kuru ekmek var. Bir arkadaşımda gördüm donatmış masayı, portakallı ördekler, bordeaux dömi-sekler. Marketten satın almak dışında yolu yok mudur şimdi karnımı doyurmanın?

Bu kadar mı aklınıza yatmaz bir yazılımın satın alınabileceği?

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom