1.011'de RGL Sorunu

Users who are viewing this thread

06ua94

Recruit
arkadaşlar ben oyunun ilk çıktığı zamanlarda 0.808'i oynarken böyle sorunlarla karşılaşmazdım fakat şimdi 1.011 yükledim biraz daha değişmiş oyun ama haritada gezerken bir şehire falan girerken hani arena falan diye seçimler varya onlara tıklayınca RGL ERROR falan failan diye hata veriyor bir iki kişi daha yazmış ama onlar başka sürümde yada modda alıyor bende hiçbişey yok düz olduğu gibi oynarken veriyor

kardeş senin bu sorundan sanırım sir peter de yaşadı kendisine mesaj olarak derdini anlatırsan sanırım sana yardımcı olur benim bu konuda bi bilgim yok kusra bakma yardımcı olamıycam...

Dosyalar eksik kurulmuş,indirirken exe hasar görmüş olabilir.RGL Error'un resmini buraya koy.Her hatasında faklı birşey yazar hangi dosyada hata olduğun belirtir.

ya resim koyacaktımda imageshcka bişi oldu hatada ne yazdığını söylüyorum( RGL ERROR; Unable to create render target texture width=2048.Shadowmap quality will be reduced next time you ) yazıyor şimdi tekrar indiriyorum olursa söylerim

bende aynısı oldu ayarları biraz değiştirdim oldu  :wink: bu arada laptop kullanıyor olabilirmisin ?

06ua94 said:
ya resim koyacaktımda imageshcka bişi oldu hatada ne yazdığını söylüyorum( RGL ERROR; Unable to create render target texture width=2048.Shadowmap quality will be reduced next time you ) yazıyor şimdi tekrar indiriyorum olursa söylerim
bu bende oyun sırasında oluyor

bendede haritada dolaşıyorum mesela deneme sahasımı ne varya oraya tıklıyorum seçim ekranı geliyor mesela eğiticiyle konuşa baıyorum o arada veriyor yoksa vermiyor fakat ayarları değiştirdim olmadı tekrar indiriyorum bu sefer filefronttan

06ua94 said:
bendede haritada dolaşıyorum mesela deneme sahasımı ne varya oraya tıklıyorum seçim ekranı geliyor mesela eğiticiyle konuşa baıyorum o arada veriyor yoksa vermiyor fakat ayarları değiştirdim olmadı tekrar indiriyorum bu sefer filefronttan
indirmen gereksiz dosya hatası filan yok  :???: ayarlar uyuşmuyor hep 3 boyutlu savaş ekranı açılırken oluyor değil mi ben ekran ayarlarını DX7de sırasıyla 70-60-60-60 yapıyorum

arkadaşlar ben o işlerden pek anlamam onboard dediğiniz nedir ama bende ekran kartı yok anakart üzerinden oynuyorum

işte ana kart üzerindekine onboard denir

edit: adı üstüne on-board (kart üstünde)

sorunum düzeldi

sir pterın dediği gibi ayarları değiştirdim low yaptım biraz düşürdüm oldu hepinize tşk edrm

Back
Top Bottom