1.0.5 GÜNCELLEMESİ Performans

Users who are viewing this thread

Drop konusunda fayda etmesi mümkün tabi kullandiğın hard disk RPM yavaş ise ve oyunun istediği hızda yükleme yapamıyorsa, ben bu olanak düşük diye laf etmedim :smile:

:d Oyunun istediği diye bir HDD olamaz hocam , tamamen optimizasyonla alakalı tek parça 1sn yetersizlik gösterse her şey çöküyor. PUBG gibi optimizasyon özürlü oyunlarda da yaşadım ben bunu.

:d Oyunun istediği diye bir HDD olamaz hocam , tamamen optimizasyonla alakalı tek parça 1sn yetersizlik gösterse her şey çöküyor. PUBG gibi optimizasyon özürlü oyunlarda da yaşadım ben bunu.

Oyunun istediği HDD den kastim yüklenme durumu, hiçbirşey yapmıyorken oyun can sıkıntısından HDD ye "Kardeşim lazım değil ama şu doku paketini uzatsana" demiyor sonuçta ama lazım olduğunda HDD o an başka birşey ile uğraşıyorsa(virus taraması & başka oyunun update'i) oyunun isteği askıya alınacaktır buda drop a sebep verir.

Oyunun istediği HDD den kastim yüklenme durumu, hiçbirşey yapmıyorken oyun can sıkıntısından HDD ye "Kardeşim lazım değil ama şu doku paketini uzatsana" demiyor sonuçta ama lazım olduğunda HDD o an başka birşey ile uğraşıyorsa(virus taraması & başka oyunun update'i) oyunun isteği askıya alınacaktır buda drop a sebep verir.

Tamam aynı şeyleri söylüyoruz , optimizasyon sorunu varsa oluyor bu drop yani istersen 2000 RPM ile gir sadece fazla beklersin. Öyle HDD nin yetişememesi gibi bir şey yok.

bende tek nokta hata yok yav ne kasma ne drop ne başka birşey herşey çok güzel olduğu gibi ilerliyor ve en yüksek ayarlarda oynuyorum. ceset sayısını sınırsız ordu büyüklüğünü en sona getirdim 500+500 kaplamalar felen herşey en yüksek ayarda gölge olsun su damlacık bilmem nesi olsun açık freesync açık oyunda kasma tık yok. beygir koşarken o milyarlarca kıldan oluşan yeleler falan ya da zırhlar ya da adama çarpınca çıkan kan, at koşarken yerdeki toz ve yerden kalkan taş toprak parçaları, hafif rüzgarda savrulan havadaki yaprak parçaları... hepsi net şekilde belli. ama oyunda karılar çok çirkin hemde hepsi :grin: ne kuşatma yaparken ne de 500+500 meydan savaşı yaparken. hatırladığım en büyük kuşatma 450 + 240 idi onda da kasmadı ceset sayısı da sınırsız oynuyorum.
tek derdim harita değiştirirken yani şehire girerken ya da savaş ekranı yüklenirken wb de ki gibi anında açılma olmuyor oyunu ilk açtığımda ilk savaş ekranına girerken 15-20 sn, sonrakilerde 5-6 sn bekleme sevmiyorum haricinde çok seri oynuyorum. şimdiye kadar 2 defa denk geldi savaş alanlarında yerde bir adam boyu mavi halı gibi birşey çıktı üstüne gidince kayboldu.
çok aşırı abartı da bir sistemim yok. bence oyunun dandik sistemlere optimizasyonunda problem var.
ryzen 5 3600 + rx 590 + 16 gb ram
oyun hdd de kurulu ssd de değil. hdd 2010 model wd bi ssd
acaba ssd ye kursam harita değiştirme hızları artar mı ki ?

Ram kurtarıyor her şeyi bence,bende 8gb ram var sırf bu yüzden fps-drop problerim var.
+8gb daha eklemem şart oldu artık.

d de ve c de steam kütüphanesi var. oyunu d den c ye taşımak mümkün mü bi bilgin var mı hacıdayı ?

Mümkün, kütüphane kısmıdan oyuna sağ tıkla ve özellikler bölümüne git, ordan yerel dosyalar bölümüne gidersen en alt seçenek ile oyunun kurulu olduğu diski değiştirebilirsin.

%100 gelişme demişsin ?doğru mu anladım. %5 gelişme falan var bi zahmet 2080 ti li sistemlerde düzelsin 1 patche bakar o zaten önemli olan diğerleri değil mi daha çok yol var kimsenin çözülmedi çözülenler nadir drop yiyenler zaten.

%100 gelişme demişsin ?doğru mu anladım. %5 gelişme falan var bi zahmet 2080 ti li sistemlerde düzelsin 1 patche bakar o zaten önemli olan diğerleri değil mi daha çok yol var kimsenin çözülmedi çözülenler nadir drop yiyenler zaten.
2 sistemim var orta seviye olan sistemimde ki gelişme neredeyse %100.

ben face gruplarına olsun forumlarda %10 bile gelişme olduğunu düşünmüyorum aynı şekilde reddit de öyle. sistemin önerilen gibiyse 1-2 patch ile düzelmesi normal.oyunu 2 saat oynasam 30 dakikası şehirlere girmekle geçiyor zaten

2x8 GB 2666 mhz RAM
GTX 1650
i5-9300h
oyun SSD ye kurulu
Monster Laptopumda FPS drop oluyor tabii ki ama çok sık değil rahatsız edici değil. Yalnız işlemciye aşırı yük biniyor yeterli geliyor ama 90 derecelere anlık fırlamalar oluyor

evet evet hala problemli gireyim dedim kale kuşatmasında 5-10-20 fps full droplu meydan savaşları adamlar kaçarken 50fps :grin: adamlar savaşırken 15-30-40 civarlarında sürekli değişiyor ama

Back
Top Bottom