• Please note that we've updated the Mount & Blade II: Bannerlord save file system which requires you to take certain steps in order for your save files to be compatible with e1.7.1 and any later updates. You can find the instructions here.

Сказочные миры ахуели

Users who are viewing this thread

Veselov30

Recruit
Я заплатил за игру как и все, но я не могу играть в нее уже 2 недели, так как проблему с серверами не только не решили но и еще что то сделали так что теперь пинг больше 100 на еу серверах, верните деньги сказочные твари и где вы там обитаете
 

MP_Erik

Sergeant
M&BWBWF&SNW
Try this

Edit:
Да, проблемы с серверами - это обычное явление на серверах TW и причина, по которой я откладывал игру несколько раз на несколько месяцев.

Я надеюсь, что русский язык не слишком сломан, потому что я использую гугл переводчик и рекомендую вам делать то же самое, когда вы публикуете сообщения в англоязычном разделе форума.
 
Last edited:

MadVader

Duhpressed
Duke
M&BWB
Dude, it's easy to translate: he just bought the game and liter of vodka and tried to play MP with his grandfather's bear, but couldn't because the internet cables were frozen which caused high ping to the EU servers. He Slav-squatted for 2 weeks, but nothing changed, so he's coming over to inquire about fixing this with his AK-47.
 
Top Bottom