Şu ana kadar gösterdiğiniz en fazla cesaret

Users who are viewing this thread

Şu ana kadar, en çok kaç kişiyi kaç kişiyle yendiniz. Seviyeniz kaçtı? Ordunuzda ağırlıklı kimler bulunuyordu, yendiğiniz ordunun içeriği neydi?
 
Ben bi keresinde 20 seviyesindeyken  30 tane yağmacıya saldırmıştım, gazi oldum.Bi keresinde de hatırlamıyorum ama gedikli askerleri vardı bi grubta 10 tane bende tek kara avcılara girmiştik 30 tane, yine gazi olmuştum ama bu firearms modunda  :mrgreen:
 
Bence öldüğün savaşı değilde, acı acı yendiğin bi savaşı söyle ya :mrgreen: :mrgreen:. Türklerin, çanakkalede yaptığı gibi, az sayıya karşı, koskoca ordu hesabı. :wink:
 
Bir topicte anlattığım gibi
50 veagir knıght Vs 150 swadian knıght Ve sonuç galibiyet 30 esir kalanı katliam (42lwl)
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Bİ tane de malübiyetim var ama zevkliydi tam kale kuşatması bitmiş ti askerleri orda bıraktım en yakın kaleyi seçtim çok esir vardı yavaş gidiyodu annem çağırdı döndüğümde -20 avantajlı bi savaş vardı 80 kişilik bi ordu var dı karşımda ve okumla 30unu öldürmüş sonra ölmüştüm  :cry: (36lwl)
 
Valla çok fazla oynamamdan gerek, 30kişilik ordumla(%60 Vaegir,%40 swadian şovalye), seviye 17-21 arasıyken, 115 swadian savaş ordusunu yendim, şimdide 25seviyeyle 150cıvarı yine bir swadian savaş ordusunu yendim. Şimdi haritada 300kişilik swadian savaş ordusu var, gözüm onda, ordumu bi 50ye katlayabilsem onlarada dalacağım yakında, çünkü borcha'mı öldürdü o :cry:  :mrgreen:.
 
Ben bi keresinde level 3 ken(oyunun başlarında trial version)20 kişilik steppe banditlere dalmıştım eski versiyonların birinde at ölünce çıktım dağa :grin:Hepsini indirdim
 
ben marnidle beraber dark hunterlara saldırdım level 26
tabi bikere ters bir darbeyle bayıldım ama döngü saldırısıyla adamları darbe almadan yendim ama inventory me fazla bi şey katamadım sadece askerleri(esir olan) partyme kattım adamlar 64 civarındaydı 100 eyakınesirleri vardı
 
Lvl 23 ken bi kere 130 kişilik swadyan ordusuna daldım tek basıma yendim.Bir de gene lwl 23 kene 50 kişilik kara avcıları tek basıma yendim.Aslında 25 kisilik grubum vardı ama ben hiç kıyamıyorum o yuzden savas baslayınca bekletiyorum bazen savasın sonundaki 4 adamı falan onlara bırakıyorum.Ama hele bir adamım ölsün, canavara dönüşüyorum...O durumlarda yüzümün halini görmelisiniz :grin:
 
140 knight değildir zaten, 140 kişilik swadian ordusudur, içinde piyadesinden atlısınıa, köylüsünden kadınına herşey var işte, ikinizde yanlıs anlamışsınız birbirinizi :mrgreen:
 
İçinde 140 Veagirs Şövalyesi (Knight) olan ordular vardır, çünkü ben 700 kişilik bir Veagirs ordusu gördüm.  :shock: :shock:
 
Ya zaten bitane 200lük ordu varsa o giderek katlanıyor, çünkü 200esire sahip o kadar dandik ordular varki, savaş ordularının onu yenmesi pekte zor değil. Ordan burdan esir ala ala, katlanır. Neyse konuyu saptırmayalım, devam edilsin, herkes ne kadar kişiyi yenmiş görelim.
 
10 swadian militia ile 37 river prateyi yendim ben 5 tane öldürdüm, diğerleri crossbowmanların oklarına maruz kaldı.Benim zayiatım 6 idi.
 
abdulhalim said:
ondan işte
Bu çok faydalı, çok açıklayıcı, içerik fışkıran, SPAM sözcüğüyle yakından uzaktan alakası olmayan post için Abdulhalim arkadaşımızı kutlayalım.
 
Back
Top Bottom