WB Şehirde Atölye Açmak(Resimli Anlatım)

Users who are viewing this thread

aslında foruma biraz baksan onuda bulursunda ben yinede anlatıyım oyunun kurulu oldugu yere gir ordan modulese gir ordan native gir ordan menus.txt'yi ac ve ctrl+f e bas arama yeri cıkıyo oraya cheat yaz ilk cıkan  yerde 1 31 2 1 0 diye sayılar var sen ordaki 0'ı 1 yap ve gir oyuna yeni oyuna başlamadan nassıl açılıyo bilmiyorum
 
cheat menu'yü açtım açmasına ama buseferde hiç bir şehre giremiyorum, şehre girdiğimiz mende sadece ayrıl, CHEAT!:interrior ve CHEAT!: exterrior çıkıyor malesef :sad:
 
14 tane kadar oldu resimler ama denk geldiğim her hatadsan bi tane aldım
iyice karışıklık olmasın diye ImageShack albümü halinde tek link veriyorum

http://yfrog.com/b8mb27jx

---edit---

bir de daha önceden (cheat menu kullanmayı düşünmeden) TweakMB ile biraz oynama yapmıştım(kuşatma kulesini beklemekten gıma geliyodu :grin:) acaba şimdi o değişiklikler le çakışıyo olabilir mi diye düşünüyorum
 
bilmiyorum ama bende böyle şeyler hiç olmuyo.Böyle şeylerin olmaması lazım zaten garip istersen oyunu bastan yükleyip ac cheat menuyu save gamelerini sakla ama
 
menus.txt yi bu konudan (ç)almıştım bide kendimin orjinalinden deniycem olmazsa da sorun değil çok çeşitli modlara yöneldim çünkü :grin:

---edit---

pardon buradan bulmuştum "menus.txt"yi
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,121017.0.html
 
menus.txt yi yaptım 0 ı 1 ama olmadı kndi krallıgımda var ilişkiden orabilirmi 4 daha ilişkim şehirle illa yenimi açmak lazım
 
lidero said:
menus.txt yi yaptım 0 ı 1 ama olmadı kndi krallıgımda var ilişkiden orabilirmi 4 daha ilişkim şehirle illa yenimi açmak lazım
Onun yerine daha pratik olan shift-é'ye basıp çıkan konsola cheatmenu yazma yöntemini kullanabilirsin.
 
Şu konsol işini nasıl yapacaz tam olarak anlatırmısınız?Cheat 0ı 1yaptım bendede işe yaramadı.
 
Tatari_okan said:
lidero said:
menus.txt yi yaptım 0 ı 1 ama olmadı kndi krallıgımda var ilişkiden orabilirmi 4 daha ilişkim şehirle illa yenimi açmak lazım
Onun yerine daha pratik olan shift-é'ye basıp çıkan konsola cheatmenu yazma yöntemini kullanabilirsin.

shift-é ile açtım cheatmenü yü ama bende de sorun çıkarıyo tamam atölye açtım ama saçma yazılar yazan bisürü seçenek çkıo karşıma.. nası halletcem? cheatmenü nası kapatılır?
 
Cheatmenu'yü kapatamazsın ama kampa gidip ordan yalnızca ekonomik bildirimleri göster diye bir seçenek var, onu kullanarak sayısını azaltabilirsin yazıların.
 
  Arkadaşlar, ben oyunu kutulu aldım. Sorun şu benim oyunda native kısmı falan yok. Yani warband simgesine sağ tıklayıp özellikler- hedef bul dediğimizde açılan pencere yok. Özellikler dediğimde hedef bul yok. Yerini şöyle gösteriyor:steam://rungameid/48700  burayı bulamadım daha, ama ben deneme sürümündeki gibi sağ tıklayıp özellikler dediğimde, music,lengauge,modules vs oraların görünmesini istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
 
Teşekkürler yardım için , bu oyunda sanırım bilmediğimiz ve yenmi öğreniceğimiz şeyler hiç de az değil :smile:, Çoğu şeyi bu siteden öğrendim oyun hakkında ..
 
hocam selamlar,
warband 1.126 sürümünde oynuyorum.
cheat menu dahil herbişey açık olmasına ramen bi türlü gelmiyo bu atölye seçenekleri şehirle ilişkim de iyi sayılır (20)
atölye açacağımız şehrin bize ait olması mı gerekiyor?
kral falan mı olmamız gerekiyor? vassal olsak yada normal asker olsak ya da hiç bişe olmasak da oluyo mu?
teşekkürler.

EDIT:
Hocam kusura bakmayın kendim sordum kendim cözümünü buldum. Native mod ile biraz oynamıştım o yüzden açılmıyormuş sanırım. soruların cevabnı paylaşmak istedim belki arkadaşlara faydası dokunur.
oyuna girerken babam gezgin tüccar, zanaatkar çırağı ve demirci seçeneklerini seçtim. oyuna girer girmez bulduğum ilk şehirin lonca başkanına gittim. ve menüde toprak alabilme opsiyonu açıktı.

şehirle ilişkinin iyi olmasına gerek yok. en azından tek dükkan acacaksanız. Şehrin bize ait olması gerekmiyor. her şehirde atölye açabiliyosunuz. Vassal/Lord/Kral olmaya da gerek olmadı bende. oyuna girer girmez hemen açabildim.

Bu arada bunları yaparken "CHEAT MENU" açık değildi. Tahmin ettiğim kadarıyla cheatmenüyle alakası yok.
 
Back
Top Bottom