Şehir Zindanındaki Lordu Nasıl Alabilirim?

Users who are viewing this thread

Rhotae'daki Saratis'le konuşmak istiyorum onu vasalım yapmak için ama zindanda bu yapılmıyor kendi tutsaklarım arasına almak istiyorum şehrin sahibiyle takasa giriyorum saratis çıkmıyor onu tutsak alanla konuşuyorum takas işlemine giriyorum orada da gözükmüyor saratis. Nasıl alacam ben bu adamı?

Sana esirini teslim etmeyen bir lord bozuntusundan hayır gelir mi? Krallıktan at, Rhotae'yi yak
Haklısınız yüce karasagu Rhotae'de taş üstünde taş omuz üstünde baş bırakmayacağım. O lord bozuntusunu da şehrin ortasında idam edip kellesini mızrağımın ucuna takacağım ve o şekilde tüm şehirlerimi gezeceğim.... gezeceğim ki diğerlerine ibret olsun. Bana esirini teslim etmeyen bir lord en ağır şekilde ölmeyi hak etmiştir.

Haklısınız yüce karasagu Rhotae'de taş üstünde taş omuz üstünde baş bırakmayacağım. O lord bozuntusunu da şehrin ortasında idam edip kellesini mızrağımın ucuna takacağım ve o şekilde tüm şehirlerimi gezeceğim.... gezeceğim ki diğerlerine ibret olsun. Bana esirini teslim etmeyen bir lord en ağır şekilde ölmeyi hak etmiştir.
:grin: Burada ortalık fena karışmış. Konu ismi düzenlenip +18 ibaresi gelmeli bence. :grin::grin::grin:

Back
Top Bottom