Şampiyon Beşiktaş olmaz olaydı ! (tam bir rezillik :S)

Users who are viewing this thread

Sir Peter

Master Knight
Turkcell Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Denizlispor'u 2-1mağlup eden Beşiktaş puanını 71'e çıkarttı ve 2008/2009 sezonu şampiyonu oldu...

Beşiktaş'ın gollerini 28. dakikada Holosko ve 64. dakikada İbrahim Toraman attı. Denizlispor'un tek golünü ise 85. dakikada Braga kaydetti.

BEŞİKTAŞLILAR ŞAMPİYONLUĞU KUTLUYOR

Maçın bitiş düdüğü ile Beşiktaş'ın bütün futbolcuları ve teknik heyet şampiyonluk tişörtlerini giyerek, ellerinde bayraklarla sahaya girdiler ve büyük coşku yaşadılar.

DEMİRÖREN VE DENİZLİ AĞLADI

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşayarak türk futbol tarihinde bir ilke imza atan Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli ile Başkan Yıldırım Demirören maçın son düdüğü ile göz yaşlarını tutamadılar.

TARAFTARLARDA BÜYÜK COŞTU VAR

6 sezon sonra şampiyonluğu yeniden göğüsleyen Beşiktaş takımının taraftarları bu şampiyonluğu doyasıya kutluyor. Özellikle Beşiktaş Meydanı'ndaki 10 bini aşkın kişi, Taksim ve Denizli'deki taraftarlar zaferi kutluyorlar.

(Ç)alıntıdır : Hürriyet
Çok şaşırtıcı birşey değil.FB ve GS'yi yendiler.Denizli'yi de yensinler artık diyordum yenmişler.Aslında gönlümden Sivasspor geçiyordu nasıl olsa Anadolu takımı  :roll: Hayırlı uğurlu olsun (Bu arada Mustafa Denizli FB,GS ve BJK'yi şampiyon yapan tek teknik direktör olmuş tebrikler !) (Yanlış anlaşılmasın ben FB'liyim :D)

Zaten bi 100. yıllarında oluyorlar.Bide bu sene.Önümüzdeki 10 Yıl Şampiynluk,Kupa falan vermeyiz seslerini keseriz 2 Büyükler Olarak :lol:

Metehannica said:
Sivası şampiyon yapmazlar.

Çünkü adamların parası pulu yok.Sadece emekle oynuyorlar.Düşünün yani sivastaki stadları şampiyonlar ligine uygun bulunmamakta.Ama diğer takımların yani 3 büyükelerin zoruna gidiyor.Bizişm paramız vbar bi b.k yapamıyoz adamlar nerden geliyorlar kaçıncı oluyorlar.

Aksini iddia eden varsa etmeden karşılayayım.Geçen sene sivas uefa'ya giedecekti ama 3 lü averaj denen saçma sapan birşey çıkardılar inter toto ya gönderdiler beşiktaşı 4. yaptılar.

Sivas spor başkanısivası şampiyon yapmazlar dedi, adamın başı belaya girdi tff ile.
oramla buramla gülüyorum

Şampiyon oldular dedik tebrik ettik ama şuan haberleri izliyorum.Tam bir rezillik.Rezil herifler içip içip arabalara ve çocuklara saldırmışlar.Ayyaşlar !Tam bir pislik :evil: Lanet olsun varya şu fanatiğiz diye geçenenlere ! :evil: Adam gibi taraftar olsunlar :evil:

Bağdat Caddesinde Hangi Akla Hizmet bi hareketle;bir kaç Beşiktaş Taraftar Grubu arabalarıyla  geçerken bizim takımının(FenerBahçe) saldırısına uğramışlar.İnsan eğer canına susamadıysa Kadıköy'ün tam ortası sayılan ve Fener Bahçe'nin en güçlü kalesi olan bi yerde öyle bi hareket yapmazlardı.Ama "Arabalarının yakılıpta,"Linç Edilmekten kurtulduları yetmemiş gibi;birde Bizim Taraftarlarımıza polis arabasında"El hareketleri"çekmişler.
İşte Buna Zeka Derler.

sivası şampiyon yapmazlardı
çünkü başlarında mükemmel ! bir hoca var
bu tür saçmalıkların ardına saklanmak eskidendi geçen sene ve bu sene görüldü nelerin değiştiğini
sivas kendi kendini yaktı henüz hazır olmadıkları (psikolojikman) belli
son haftalarda adam gibi oynayıp maçlarını alsalardı (özellikle gaziantepspor)
durum farklı olurdu
sonra ne olacaktı sivasın puanınımı sileceklerdi şampiyon olmasınlar diye :)

Beyler şurası bir gerçek üç büyükler olarak adlandırılan takımlar, Anadolu'dan şampiyon çıkmasını türlü şekillerde engellemek için elinden geleni yapar. Çünkü Şampiyon olacak bir Anadolu takımı diğer Anadolu takımlarını da ateşleyecek ve üç büyüklerin Anadolu'da gittiği her maç eskisinden de zorlu geçecek dahası milyonlarca dolar yatırdıkları meşhuuuur fütbölcularının(!) havası sönecek, Anadolu takımlarının yükselişi üç büyüklerin taraftar kaybına sebep olacak bu da gene kaybettikleri milyonlarca dolar demek. Dahası Anadolu takımları da büyüklenmeye başlayınca bu üç büyüklerin uefa, şampiyonlar ligi vs organizasyonlara katılması eskisinden zor olacak ve buradan da milyonlarca dolar kaybedecekler. Futbol artık çok büyük paraların döndüğü bir olay durumuna geldi. Spordan çok ticarete dönüştü. Üç büyükler ise Türkiyedeki futbol pastasından en büyük payı alanlar ve bu parayı kaybetmemek için yapabilecekleri ne varsa yaparlar. Futbol federasyonunu biliyorsunuz takımlar oluşturur, normalde bağımsız bir kuruluştur ancak Türkiyede Futbol Federasyonunun başkanını bile üç büyükler belirliyor desem belki inanmazsınız, ya da kendi işlerine gelmeyen hakemleri harcadıklarını hatta işlerine gelmeyen futbolcu ya da teknik direktörleri de harcadıklarını söylesem belki buna da inanmazsınız. Ama bunları bu işleri az çok gören, bu olayları yaşayanları bizzat tanıyan bir futbol hakemi söylüyor. Ha şunu da söyleyim eskiden de bu durum böyleydi, şimdi de böyle birileri para kazansın veya parasını aklasın diye harcanan emekler ve insanlar var. İşin ilginci süper ligdeki bu kokuşmuşluk amatör liglere bile yansıyor. Gene de en güzeli Amatör lig hatta süper amatörü falan da bırakın B Genç maçları var u-13, u-14, u-15 maçları var, 1.küme büyük/küçük var, 2.küme var emin olun çok daha sıcak çok daha samimi ligler bunlar, çoğu oyuncunun yalnızca spor için geldiği, paranın pulun çıkarın girmediği temiz kalan ligler bunlar ve size şunu da garanti ediyorum Amatör ligde atıyorum b-genç maçlarında yaşanan heyecanı, oynanan futbolu Süper Ligde çoğu maçta göremezsiniz. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray hatta kimi zaman böyle kirli oyunlara ister istemez aktılmak durumunda kalan Trabzonspor bu 4 takım bir sezonluğuna ligden ihraç edilsin ondan sonra lig nasıl oluyormuş izleyin. Hiç değilse bu sözde büyüklerin olmadığı ligde şampiyonluklar, kupalar, skorlar güvenilir olur herkes hakettiğini alır.

takımın şapiyonluğuyla taraftarın rezilliğini ayırmak lazım bjk ı suçlamayın taraftarları suçlaın pls

Sir Peter said:
Fusuy said:
İBRAHİM ÜZÜLMEZİ KENE ISIRDI ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINA GÖLGE DÜŞTÜ 
Ahırda yaşıyorda ondan

Evladım, bok atacaksan bari düzgün at da ayagına bulaşmasın :]

Galbatorix said:
Bağdat Caddesinde Hangi Akla Hizmet bi hareketle;bir kaç Beşiktaş Taraftar Grubu arabalarıyla  geçerken bizim takımının(FenerBahçe) saldırısına uğramışlar.İnsan eğer canına susamadıysa Kadıköy'ün tam ortası sayılan ve Fener Bahçe'nin en güçlü kalesi olan bi yerde öyle bi hareket yapmazlardı.
İşte Buna Zeka Derler.

Bu şey demek gibi, kadınlar mini etek giyerlerse tecavüze ugrarlar vs.

Ulan, Kadıköy'ün tapusu sizin mi, salak herifler ? İstanbul BB'ye sizin kadar o adamlar da vergi veriyor, paşa paşa geçecek oradan, çapulcu sürüsü sizi .

Taehl said:
Sir Peter said:
Fusuy said:
İBRAHİM ÜZÜLMEZİ KENE ISIRDI ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINA GÖLGE DÜŞTÜ 
Ahırda yaşıyorda ondan

Evladım, bok atacaksan bari düzgün at da ayagına bulaşmasın :]

Galbatorix said:
Bağdat Caddesinde Hangi Akla Hizmet bi hareketle;bir kaç Beşiktaş Taraftar Grubu arabalarıyla  geçerken bizim takımının(FenerBahçe) saldırısına uğramışlar.İnsan eğer canına susamadıysa Kadıköy'ün tam ortası sayılan ve Fener Bahçe'nin en güçlü kalesi olan bi yerde öyle bi hareket yapmazlardı.
İşte Buna Zeka Derler.

Ulan, Kadıköy'ün tapusu sizin mi, salak herifler ? İstanbul BB'ye sizin kadar o adamlar da vergi veriyor, paşa paşa geçecek oradan, çapulcu sürüsü sizi .

İlk önce insan ol ondan sonra taraftar olmaya başla. Saldıran fenerbahçelilerden hiç bir farkın olmadığını bu sözlerle kanıtladın bize. Fenerbahçelilerin yaptıklarını doğru bulmuyorum ama beşiktaşlı bazı tarftarların fenerbahçelilerden hiç bir farkı yok gördüğün gibi. Hatta daha profesyonel magandalar. Sir peterin söylediği şey hiçbiyerine yapışmadı merak ette hatta çok iyi söyledi :D Asıl sen bir laf söyleyeceksen düzgün söyle yoksa o lafları yemek zorunda kalıyorsun.

BEŞİKTAŞI VE BEŞİKTAŞLILARI TEBRİK EDİYORUZ. (GALATASARAYLI)

EDİT: ah birde şu magandalar olmasa................... :x

Taehl said:

Ben bir Fenerbahçeli olarak (şampiyonluk kutlamasını falan geçtim) üzerimde formayla, hatta ona da gerek yok, sadece sarı-lacivert bir atkıyla Beşiktaş'ta çarşının içinden, hatta etkiyi bir kat daha arttırmak için direk sahil tarafındaki birahanelerin önünden bir geçmeye çalışayım bakalım ne oluyor?

Bu her yerde böyledir, rakip takımın bölgesinde şampiyonluk kutlamayamazsın. Juventus'lular yukarı Torino'da kutlayamaz, Roma'lılar Roma'nın banliyölerinde kutlayamaz (Lazio'lulardan dolayı), West Ham'lılar Milwall'da kutlayamaz (bunların şampiyon olduklarını pek sanmıyorum gerçi) vs. bu böyle gider. "Ama biz de vergi veriyoruz" diye mazeret mi olur? :D

Ya o değil de, Bağdat Caddesi'nde bir BJK Store vardı, ne oldu ona? :D

Back
Top Bottom