Şöyle Bir Mod Varmı????

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

MassTR

Recruit
öncelikle herkese s.a mod editleyen bütün arkdaşlarada kolay gelsin nerdeyse 3-4 gündür bu M&B oynuyorum ve acayip sardı baya mod denedim star wars & wow(7ırk) vs vs deişik deişik modlar ama hiç adam gibi oynamalık bulamadım birini buldum türkçe tamamen ama kötü bitane buldum süper ancak bişeyler eksik ve bitane buldum herşey var istedigim ancak rebel olma sorunum var... :S

eğer aşağıda saydıgım gibi bi mod varsa lütfen koyarsanız güzel olur..

Sword of Damocles - Invasion
gibi olcak başta flama seççen rebel olmuycan kendi castelini alınca asker cıkara bilcen vs vs....

The Eagle And The Radiant Cross
gibi olcak ancak sadece silahlar giysiler fln ..... tüfek , tabanca , mermi vs vs

Native
bununda türkçe eklentileri olcak hani çar açarken türkçe sorular türkçe metin vs vs...(bu illa gerekmiyor)

map fark etmes factionlar fark etmesde böyle bi mod varsa arkadaşlardan biri koyarsa çok mutlu olurm benim gibi böle bi mod arayan baya bi ark vardır

eğer böyle bi mod yoksa...

başlangıçta flama seçmini nasil yapabilirm?

moda silah mermi fln nasil ekliyebilirm yada The Eagle And The Radiant Cross bunda olan armorları ?

kendimi rebellikten nasil çıkartabilirm yani rebel olmadan başlangıç ör bi kale elegeçirince rebel olmuyosn o factionun flamalı sı yeniliyor gibi....

şimdiden teşekkürler ii forumlar...

Metehannica said:
Lord and realms:

http://forums.taleworlds.com/index.php/board,120.0.html

Ateşli silah yok sadece diğer isteklerin var sanırım.Pek deneyemedşim ama, krallıkta kurabiliyorsun.

canım kardeşim bende var ztn bn sadece silah ta ekli olsun istiyorum :grin: yada eklemek istiyorum silah & mermi & bide o ispanyol giysilerini

bitane mod var liberty and death diye tam benim modum valla ama 0.096 bişey ve çalışmıyor 1.011 olsa süper olurdu :grin:

Metehannica said:
o zaman ateşli silah harici başka bir mod bul(2 isteğinin olduğu bir mod) ve bu linki kullan
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,61401.0.html
tabi bazı şeyleri indirip öğrenmen lazım...

MODU editlerim alt yapısnı öğrensem yeter 1299 pwp lerdede administrator'um db editör MassTR DB V3 ü editledim ama bıraktım usko da çarım hacklendi açtıgım serverler saldırıdır küfrdür vs vs :grin: bu oyun artık benim oyunum öğrences artik :grin: ama kolay galiba yani herşey note padlerde yaziyo tek şey copy past galiba ?

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom