MassTR
Recruit
öncelikle herkese s.a mod editleyen bütün arkdaşlarada kolay gelsin nerdeyse 3-4 gündür bu M&B oynuyorum ve acayip sardı baya mod denedim star wars & wow(7ırk) vs vs deişik deişik modlar ama hiç adam gibi oynamalık bulamadım birini buldum türkçe tamamen ama kötü bitane buldum süper ancak bişeyler eksik ve bitane buldum herşey var istedigim ancak rebel olma sorunum var... :S
eğer aşağıda saydıgım gibi bi mod varsa lütfen koyarsanız güzel olur..
Sword of Damocles - Invasion
gibi olcak başta flama seççen rebel olmuycan kendi castelini alınca asker cıkara bilcen vs vs....
The Eagle And The Radiant Cross
gibi olcak ancak sadece silahlar giysiler fln ..... tüfek , tabanca , mermi vs vs
Native
bununda türkçe eklentileri olcak hani çar açarken türkçe sorular türkçe metin vs vs...(bu illa gerekmiyor)
map fark etmes factionlar fark etmesde böyle bi mod varsa arkadaşlardan biri koyarsa çok mutlu olurm benim gibi böle bi mod arayan baya bi ark vardır
eğer böyle bi mod yoksa...
başlangıçta flama seçmini nasil yapabilirm?
moda silah mermi fln nasil ekliyebilirm yada The Eagle And The Radiant Cross bunda olan armorları ?
kendimi rebellikten nasil çıkartabilirm yani rebel olmadan başlangıç ör bi kale elegeçirince rebel olmuyosn o factionun flamalı sı yeniliyor gibi....
şimdiden teşekkürler ii forumlar...
eğer aşağıda saydıgım gibi bi mod varsa lütfen koyarsanız güzel olur..
Sword of Damocles - Invasion
gibi olcak başta flama seççen rebel olmuycan kendi castelini alınca asker cıkara bilcen vs vs....
The Eagle And The Radiant Cross
gibi olcak ancak sadece silahlar giysiler fln ..... tüfek , tabanca , mermi vs vs
Native
bununda türkçe eklentileri olcak hani çar açarken türkçe sorular türkçe metin vs vs...(bu illa gerekmiyor)
map fark etmes factionlar fark etmesde böyle bi mod varsa arkadaşlardan biri koyarsa çok mutlu olurm benim gibi böle bi mod arayan baya bi ark vardır
eğer böyle bi mod yoksa...
başlangıçta flama seçmini nasil yapabilirm?
moda silah mermi fln nasil ekliyebilirm yada The Eagle And The Radiant Cross bunda olan armorları ?
kendimi rebellikten nasil çıkartabilirm yani rebel olmadan başlangıç ör bi kale elegeçirince rebel olmuyosn o factionun flamalı sı yeniliyor gibi....
şimdiden teşekkürler ii forumlar...