Searcy said:Zaten artık yazmışın module_items.py ye kodları şuan satılıyordur itemin...
Hemde yeni konu açmana gerek yoktu yardım bölümüne yassaydın.
eses99 said:Searcy said:Zaten artık yazmışın module_items.py ye kodları şuan satılıyordur itemin...
Hemde yeni konu açmana gerek yoktu yardım bölümüne yassaydın.
senin brf edit dersinden yararlandım.Senin verdiğin kodlarla yaptığımda hata verdi üstteki kodu kopyalayıp değiştirdim öye yaptım onu bi kontrol eder misin
Kodu ekledim ama hiçbir şehirde göremedim birdaha bakacağım.
#You can also use load_mod_resource instead of load_resource to make sure you are reading files from module directory.
TEODEN123 said:Hayır Searcy'nin dersinde hiç bir hata yok ben onun sayesinde oyuna 5-10 tane item ekledim hiç birisinde hata almadı yanlız sen şu noktaya dikkat et module.ini ye eklenirken load_mod_resource= xxx en sona ekleniyor bunu kopyala en sonran sil ve
#You can also use load_mod_resource instead of load_resource to make sure you are reading files from module directory.
bu yazının hemen altına yapıştr sonra kaydet ve oyuna gir bakalım...
TEODEN123 said:Yok ben ortaya koyuyorum galiba materiali uygun yere koymadın gibi bir hata veriyor bende...
TEODEN123 said:Olabilir doğal bişi Zaten bu kod işleri beni bir gün öldürecek bilgisayarın başından kalkıyorum başımın içinde sayılar harfler tur atıyor
eses99 said:Öhem öhem
benim item hala satıcılarda değil.
İtem editörden merchandise seçenepini aktifleştirdim.Kodlamamda doğru .Hala yok . kendim için ekledim kergit kargıcılarının elinde dolanıyor
eses99 said:Modül sistemi pek anlamadım.GlikoZ'un konusundaki gibi yaptım ilki oldu satıcılara geldi.Ama şimdi hiçbirinde yok