İtem Ekleme Yardım

Users who are viewing this thread

Oyuna modül sistem ile eklemeyi denedim fakat beceremeyince o yöntemi bıraktım, itemkinds yöntemiyle eklemeyi de denedim ve bu yöntemle oyun açılırken herhangi bir hata almadım ama yeni oyun başlat deyip cheatmenu den bütün sayfalara baktım ama eklediğim kask yoktu.

Not : Eklerken itemkinds dosyasından rastgele bir helmet kodunu alıp sayfanın en altına ekledim ve en baştaki item sayısını 1 arttırdım ve oyuna girip cheatmenuden baktım ama yoktu, bütün bunları ders videosunu izleyerek yaptım ama adam adını tam hatırlayamıyorum fakat heralde 'warband mod tools' diye bir şey kullanıyordu ve oradanda itemi bir yerlere ekliyordu, herhalde cheatmenuyle uğraşmamak içindir deyip sadece itemkinds kısmını yaptım.Videoda adamın itemi eklendi ve adamın direkt envanterinde olarak oyuna başladı heralde kullandığı program ona yarıyordu oyuna girip gösterdi ama benimki eklenmedi.  :neutral:

Morgh editor a gelip sol da en yukarıda "player"  yazar ona bas ve sağ alta eşyalar olur en aşağı gel ve itemin ordadır.

Hasan paşa said:
Morgh editor a gelip sol da en yukarıda "player"  yazar ona bas ve sağ alta eşyalar olur en aşağı gel ve itemin ordadır.

Bu program hangi yol için, module systemli olan mı yoksa itemkindsli olan yol için mi ?

ExpertosTR said:
Hasan paşa said:

Bu program hangi yol için, module systemli olan mı yoksa itemkindsli olan yol için mi ?
Google amcaya yaz morhg editor :lol:

Hasan paşa said:
ExpertosTR said:
Hasan paşa said:

Google amcaya yaz morhg editor :lol:

İndirdim zatende sen bu programı kullanıyor musun, kullanıyorsan da hangi yoldan ekliyorsun sormak istediğim buydu.  :smile:

Kullanıyorum bak şimdi programı açtın orda browse yazıyo aşağıda sonra modunu seç aşağıdaki butona bas solda player yazıo sonra sol altta itemler var en aşağı gel ekle

Hasan paşa said:
Kullanıyorum bak şimdi programı açtın orda browse yazıyo aşağıda sonra modunu seç aşağıdaki butona bas solda player yazıo sonra sol altta itemler var en aşağı gel ekle

Tamam bilgisayarımın başına oturduğum zaman deniycem sağol ilgin için.

İtem kinds yoluyla eklersen zaten envanterine gelmez eski bir troop editör var onda yapıcan işlemi envanterine başlayınca gelir zaten module system ile eklersen cheat menu'ya geliyor pazardan bulman lazım her hangi bir hata vermediyse de iyi :smile:

Black Dead said:
İtem kinds yoluyla eklersen zaten envanterine gelmez eski bir troop editör var onda yapıcan işlemi envanterine başlayınca gelir zaten module system ile eklersen cheat menu'ya geliyor pazardan bulman lazım her hangi bir hata vermediyse de iyi :smile:

O eski troop editörün linki var mı bulamadım da.  :mrgreen:

Yenisiylede kendine verebilirsin aslında sadece morghs'daki troop editöre girip trp_player'deki item kısmına kendi itemini eklersen olur veya module system yardımı ilede kendine verebilirsin ama lord olarak başlaman gerek yani soylu.Bulursam veririm :smile:

Black Dead said:
Yenisiylede kendine verebilirsin aslında sadece morghs'daki troop editöre girip trp_player'deki item kısmına kendi itemini eklersen olur veya module system yardımı ilede kendine verebilirsin ama lord olarak başlaman gerek yani soylu.Bulursam veririm :smile:
Aynısı ben söyledim.Post kasmaya gerek yok

Buyur kendim upload ettim zamanında indirmiştim :smile:
http://s3.dosya.tc/server23/ANRAeH/TroopEditor.exe.html
Buda module systemsiz nasıl yapılacağı ;

Bu arada o post kasmak mı oluyor ki arada başka bilgiler de verdim aslında.

Oyuna itemi ekledim troop editörden de ekledim fakat envantere girince unable to kask gibisinden sol altta kırmızı bir yazı çıkıyor ve item ortalıkta yok.

ExpertosTR said:
Oyuna itemi ekledim troop editörden de ekledim fakat envantere girince unable to kask gibisinden sol altta kırmızı bir yazı çıkıyor ve item ortalıkta yok.
İtem.kinds kodlarında veya silahın iskeletini tanıtmakta bir sorun yaşamışsındır.

Black Dead said:
ExpertosTR said:
İtem.kinds kodlarında veya silahın iskeletini tanıtmakta bir sorun yaşamışsındır.

Örnek olarak bana bir item ekleyip, değiştirdiğin dosyaları gönderebilir misin ?

Verebilirim de daha boyutunu ayarlamadım bir denersin yada örnek bir itemin vereyim.

Black Dead said:
Verebilirim de daha boyutunu ayarlamadım bir denersin yada örnek bir itemin vereyim.

Kodların yeri doğru olup örnek şeklinde olsunda fark etmez.

Edit : Çizdiğim itemlerin boyutunu ayarlamamıştım ondan olabilir mi yani fazla büyük olabilir mi ?

Back
Top Bottom