İstanbul İkinci Çağ Kapalı Beta

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Black Dead said:
Gösterdiğin oyuna bak anlattığım oyuna bak Daha çok çeşitli ve güzel daha önce o oyunu oynamadım ama bu bir oyun motorudur yani programla yapılır aynı şeyler programlarda da olabilir.Kullanılmıştır.Gayet normal.Oyunun zevkini değiştirmez...
PeSsiMisT said:
Oynucam şimdi AlgeoS nickim yardım edebilirsin :grin:
Tabii.

Oyun motorundan bahsediyosun hala.Dedigim oyunun a'dan z'ye calinti oldugu.

Ayrica cesitlilik mi?Ultima mmorpglerin atasidir,oyun bunyesinde bulundurdugu insaat,demircilik,acik dunya,kisilestirilmis karakter,terzi,doktor,simyager sayamadigim zilyonlarca ozellikle ardindan cikartilacak olan onlarca mmorpgye yon verdi.basta warcraft olmak uzere son donemlerde de archage.97 yapimi bir fenomeni "onlarda bu motoru kullanmis yapmis" diyerek gecistirmen ve oyun hakkinda "tamamiyle turk yapimi" diye bahsetmen cok sinirimi bozdu.

Tartisma cikarmak ya da konunu baltalamak istememistim.yaptigin hatanin farkina varman dilegiyle.

Oyun benim değil kardeşim.Ve resimlerinde benzediğini düşünmüyorum ister çöpten bulunsun ben bu oyunu seviyorum.Anlaman dileğiyle .

PeSsiMisT said:
Ulen bende Slade yi black zannediyom. Allah sizi . Sen kimsin black
BlackDead hesabımın adı.

-Facebook üzeri yerine artık sitedende oynanabilir olması an meselesi.
-İkinci Post düzenlenmiştir.

0bPWYD.png

Black Dead said:
HyperCharge said:
Siz mi yaptınız ? Güzel olmuş.  :wink:

Parası bol olanın kazanacağı bir oyun değilse tutulur bence.
Hayır! Parayla elmas çekseniz bile diğer oyunculardan üstünlüğünüz olmaz sadece yetenek artışınız hızlanır.Yani oyunda çok iyi bir adalet sistemi var ben yapmadım.
II.Mehmet said:
Oynayacağız bakalım  :grin:
İsmini söylersen oyun içi yardım edebilirim.

Geçen Köyde sohbet ediyok
NYa3vO.png
Ersel

Sunucuya bağlanılıyor yazısı geliyor başka bir şey olmuyor,oun biraz sıkıcı görev filan yok görev olsa tam oynamalık  :grin:

Betada dedik be gardaşım oyunda görev dışında yapabileceğin pek çok aktivite var zaten ismin nedir? Bakıyorum soruna.

-Muhtemelen bakım çalışması var veyahut domain aksaması vardır.

II.Mehmet said:
Sunucuya bağlanılıyor yazısı geliyor başka bir şey olmuyor,oun biraz sıkıcı görev filan yok görev olsa tam oynamalık  :grin:
Oyunun içine girince çok iyi aslında çiftçi karakteri aç bana çalış :grin:

Öyle şeylere kanmayın birine çalışırsanız zevk almazsınız zaten.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom