İnternet Sansürüne Lanet

Users who are viewing this thread

Ömer Bin Hattab said:
yasa yürülüğe girdimi .

Samdomanld said:
O sitelerin sonuna blogspot yazın oradan izleyin.

Fark etmez ip . dns işe yaramaz ip programlarınada bir çözüm bulmuşlar diye buldum.
IP programlarına çözüm bulamazlar sistem zaten IP'ye bakıp engelliyor proxy yada tor gibi internete izlenmenizi engelleyen programlara karşı birşey yapamazlar. Fakat bunları internette normal gezerken kulanınca internet hızınızdan yeterince verim alamıyosunuz.

Hobba bu onu hala güncel mi ya konuyu ben açtım :grin: vay anasını valla kusura bakmayın gençler bi özet geçseniz :grin:

Diyelim işte indirdik paylaştık , yani yasaya karşı geldik. Cezası ne zaman ve nasıl gelecek ?

Klai said:
Diyelim işte indirdik paylaştık , yani yasaya karşı geldik. Cezası ne zaman ve nasıl gelecek ?

Hiçbir şey olmuyor onlar zaten eski yasada da vardı.Ceza falan yok.

kötü olmayan bir şey indirse neden sorun olsun diye sorarsın ki?
edit:Korsan demedim korsana karşıyız dedim.

Humble almadığım için bilgim yok. Ama warbandı torrent indirme fikri yanlış. Orjinal olamaz, ilaçlıdır o. Torrent kullanıcı bazlı bir platform. Oyunların resmi yayınlanmış halleri için fazla serbest bir ortam. Eğer biraz bile makul olsaydı steam kendi torrent servisini kurardı. Oyuncular birbirinden oyun indirirdi.

Torrenttan oyun indirdim demesindeki asıl sebep korsan kullandım hani ceza nerede kısmı ile gönderme yapması. Yani tartışma yersiz.

Back
Top Bottom