Need More Info İMPARATORLUK KURAMIYORUM HATA VERİYOR!

Users who are viewing this thread

Arkadaşlar imparatorluğumu kurarken hata veriyor. Create Kingdom diyorum, kanunları seçiyorum, isim koyuyorum onayla deyince crash hatası veriyor. İnternette araştırdım kimsede böyle bir şey olmamış sanırım. Steam foruma yazdım ordan da yardım alamadım. Save değiştirdim yine aynı şey oldu. Yardımcı olun lütfen.
 
Selam, oyunda ki ana görevleri imparatorluğu kurmak için gereken yerlere kadar tamamla. Klan seviyen 4 olsun, 100 askerin olsun, yerleşim yeri al ve bağımsız olup tekrar dene.
 
Cevap için teşekkürler ama zaten şartları karşılıyorum. 140 askerim var 4 levelim yerleşim yerim var ve bağımsızım. İsmini koyduktan sonra crash hatası verip oyundan atıyor.
 
Mod yüklü mü? Vermeye çalıştığınız isim nedir? Şartları karşıladıktan sonra İstiana veya Arzagos ile konuştunuz mu?

Herhangi bir mod yüklü değil. Vermeye çalıştığım isim de fark etmiyor çünkü çok farklı isimler denedim. Herhangi bir türkçe karakterin veya rakamın olmadığı düz isimler. Şartları karşıladıktan sonra ikisiyle de konuşuyorum ve hala üstünde çalışıyorum seçeneği çıkıyor. Farklı saveler denedim yine aynı şey.
 
Aynı sorun maalesef bende de mevcut. Hiç bir çözüm yok internette.Yeni save ile deneyeyim dedim bu sefer de ilişkimin bozulacağı bir hareket yapınca crash alıyorum.
 
Yok abi olmuyor. Güncelleme yaptım son sürüme yükselttim yine olmuyor. Böyle bir şey olabilir mi ya. Her yolu deniyorum yine hata yine hata. Boşu boşuna saatlerce uğraş veriyorum.
 
Back
Top Bottom