Şunu farkettim ki özellikle Türkiye de kimse vasat insanları sevmiyor. Hatta normal insan gibi yaşamaya çalışan mediocre insanlarla dalga geçip lakap takabiliyorlar.
İlginç bir video
İlginç bir video
Bize çok uzak bir video.İlginç bir video
Güzel noktaya deyinmişsiniz.Mesela kimseye zararı olmayan işinde gücünde sadakat,sözünde durma,ağır başlı,seviyeli ve saygılı,temiz niyetli,kibar olan insanlar çok bir ilişki hayatı olmuyor olursada yıllar sürüyor evliliğe kadar gidiyor oda olursa.Bu tür özelliklere sahip bir çok insan sıkıcı geliyor karşı cinse etkilenicek birşey yokmuş gibi ama ters özellikler olduğunda wow.Olayın merkezi biraz bu geliyor bana bu zamana kadarki tecrübelerime göre.Şunu farkettim ki özellikle Türkiye de kimse vasat insanları sevmiyor. Hatta normal insan gibi yaşamaya çalışan mediocre insanlarla dalga geçip lakap takabiliyorlar.
Artık normal olmak anormal oldu. Sıkıcılığı eğlenceli olmayı karaktere, meziyetlere bağlamak kadar büyük bir yanılgı var insanlarda. dahası vicdanını rahatlatmak ya da ego pohpohlamak için kendini kandıran bir sürü insanda var. bu kişiler annemiz kız kardeşimiz arkadaşımız olabilir. çok değişik bir dünyada yaşıyoruz. ?Bize çok uzak bir video.
Güzel noktaya deyinmişsiniz.Mesela kimseye zararı olmayan işinde gücünde sadakat,sözünde durma,ağır başlı,seviyeli ve saygılı,temiz niyetli,kibar olan insanlar çok bir ilişki hayatı olmuyor olursada yıllar sürüyor evliliğe kadar gidiyor oda olursa.Bu tür özelliklere sahip bir çok insan sıkıcı geliyor karşı cinse etkilenicek birşey yokmuş gibi ama ters özellikler olduğunda wow.Olayın merkezi biraz bu geliyor bana bu zamana kadarki tecrübelerime göre.
Kesinlikle değişikArtık normal olmak anormal oldu. Sıkıcılığı eğlenceli olmayı karaktere, meziyetlere bağlamak kadar büyük bir yanılgı var insanlarda. dahası vicdanını rahatlatmak ya da ego pohpohlamak için kendini kandıran bir sürü insanda var. bu kişiler annemiz kız kardeşimiz arkadaşımız olabilir. çok değişik bir dünyada yaşıyoruz. ?
Bu tarz tepkileri vermeyi seçeceğine kendi tecrübelerine göre birşeyler paylaşmalısınki bilgi alışverişi olsun.olm mükemmel tartışma ya resmen 3 tane entryi al felsefe sınıflarında akıl yürütme hataları ve hominemlere örnek olarak anlat
Tepki olarak yazmadım ki konuyla alakalı duygu içermeyen bir yargıya vardım, ama olgunca karşılayışın için teşekkürler mucuk
Cinsiyet ırkçılığı falan sıçmışsın. Kadın cinayetleri kadın-erkek ilişkileri içinde bir içerikte değerlendirilir ve cinsiyete bağlı cinayet(gender based hate crime) denir. Borç için cinayetten, trafik kavgasından çıkan cinayetten vs farklıdır. Bu cinayet türlerinin kendi içinde motivasyonları farklıdır çünkü. Bir seri katilin cinayetine kadın cinayetiyle aynı açıdan bakamazsın.haha. 'erkekler' tarafından 130 günde 152 kadın öldürülmüş. 'erkekler tarafından?' erkekler tarafından derken? erkek olduğunu belirtmen neyi ifade ediyor? resmen cinsiyet ırkçılığı ve çarpıtmak bu. ayrıca saçmalık demişsin bence hiç de bile değil. bu kadar kadınlar şunlar bunlar demişsin ama bu kadar erkekte işte 'orada burada' psikolojik şiddet görüyor 'öldürülüyor' demiyorsun.
bu, üstünü asla örtemeyeceğin bir gerçek. herkes mutlu huzurlu olsa birisine durduk yere zarar verir mi sanıyorsun? kötülüğün, yanlışın cinsiyeti olmaz. virtue signalling yapcağınıza en azından bilinçli olun belki ülkeyi adam ederlerse bilinçli bir kamuoyu oluşturabiliriz yeni nesil olarak.
Cinsiyet ırkçılığı falan sıçmışsın. Kadın cinayetleri kadın-erkek ilişkileri içinde bir içerikte değerlendirilir ve cinsiyete bağlı cinayet(gender based hate crime) denir. Borç için cinayetten, trafik kavgasından çıkan cinayetten vs farklıdır. Bu cinayet türlerinin kendi içinde motivasyonları farklıdır çünkü. Bir seri katilin cinayetine kadın cinayetiyle aynı açıdan bakamazsın.
Cinsiyete bağlı cinayette yanlışın cinsiyeti gayet de oluyor. Çünkü cinayetin motivasyonu bir cinsiyetin diğer cinsiyete baskısından ortaya çıkıyor. Bu da genelde erkeğin kadına baskısından kaynaklanıyor. Bu yüzden ERKEK tarafından öldürülen kadın cinayeti toplumsal bir probleme işaret ediyor, ve erkek tarafından öldürülmesinin anlamı farklı oluyor.
![]()
Kadın cinayetlerinin çoğu erkeğin superior olma çabasından ortaya çıkıyor. Bunun üzerine bin tane toplanmış veri ve araştırma var. Bunu kavrayamayan yarı cahil internet kültürünün ürettiği tipler de düz mantık ile kadınların kayırıldığı sanrısına kapılıyor.
Bu internet kültürü de garip bir şey. Zaten bu tarz argümanları sıklıkla kullanan başka bir taraf da çakma bilimle mantıklı düşündüğünü zanneden redpilciler ve incel'ler.
senin kafanı********Hmm. Yazdıklarını mantıklı buldum düşünüp biraz araştırıcam. sonra geri donut atarım. Bayramları izinli olduğum için kafamı dinlicem.