İlk forumunuz!

Users who are viewing this thread

cana_kan

Banned
Evet arkadaşlar bi forum sitesine başlarken neler hisseddiniz ?  :mrgreen:
Forum sitesini bilmiyorken ne yapıyodunuz forumda?

Ben geldiğim zaman Dark Sword'u moderatör sanmıştım  :lol:
Geldiğimde Oguzhan Recruit'ti
  //        ::karalord::    //
Konu Dışı bölümünde sadece oyunlar vardı

ben buraya yeni kayıt olduğum zamanlarda çok aptalca şeyler yapıyordum  :mrgreen:

ilk kayıt olduğum forum buydu,kuraları da okumamıştım 2006'dan kalma başlıklara yorum falan yapıyordum  :mrgreen:

İk Geldigimde Dawn of Turks Moduna Girmek İstemiştim. hiçbirşey bilmiyordum :smile: sonra modellemeye merak sardım baktım olmuyor...yapamıyorum. bıraktım 3-5 ay forumu modellemeyi. sonra geldim çeşitli kişilerden Modelleme tekniklerini öğrendim. sonrada gece gündüz Lord_Rings ile model yaptık :smile: en sonunda bulundugum konuma geldim.

Foruma 2 sene önce kayıt oldum.Bu da benim 2. üyeliğim.Forumu aktif olarak takip etmediğim için ve pek mesaj yazmadığım için beni pek kimse tanımaz.Fakat forumun kalitesinin epey düştüğünü söyleyebilirim.

pardon ama herkes eski bir tarihte var olan bi kaliteden bahsediyor, ama herkesin ima ettiği tarih birbirinden farklı.  bence durum sadece bir ilüzyondan ibaret.

foruma ilk geldiğimde anıtkabire türbe diyerek forumun infilak etmesini sağlamıştım.  sonra macera başladı  :cool:

"böyle tartışmalar" senin canını mı sıkıyo?  eğer öyleyse katılmazsın olur biter.

ermeni soykırımı başlığında bildiğin kitaptan en az 10 sayfalık alıntıyı kendim daktilo edip buraya taşıdım ve özellikle allegro ile sayfalarca tartıştık. aynısı yakın bi tarihte, başka bir konuda 5-6 sayfa boyunca hayvan gibi, süper gibi bir tartışmada yinelendi ve fikirler çarpıştı falan...

tartışmayla kavgayı ayırt edemiyosan senin problemin.

Ayırt ediyorum ve rahatsız oluyorum Çogu kişi rahatsız oluyor sonra kavgaya dönüşüyor oraya küfür buraya hakaret

Sir Peter said:
Ayırt ediyorum ve rahatsız oluyorum Çogu kişi rahatsız oluyor sonra kavgaya dönüşüyor oraya küfür buraya hakaret

eh bunu daha ben hiç yapmadığım için (dur lan büyük mü konuştum?), ya da birisi bana hakaret etmeden yapmadığım için hiç alınmadım.  ve dediğim gibi insan gibi insanlar (ben, allegro, valthord, ati, kpt etc.) tartıştığı zaman nedense böyle olmuyor...

neden lan hakkaten?

nedeni çok basit tartışmayı bilen insan ayrı,tartışmayı bilmeyen,iddiası çürütülünce hakaretle,zorbalıkla kabul ettirmeye çalışan ayrı  :wink:

küfür de ediyormuydun? en zevklisi odur galiba ana avrat küfür ediyorsun adam sözlükten çeviriyor.

Back
Top Bottom