İlişki Konusu - "Seviyosan bence git konuş abi"

Users who are viewing this thread

Selam yardımcı olmanız gereken bir yıkık daha var karşınızda. Durumu anlatayim. İnternet üzerinden girdiğim bir wp grubunda bir kız var
ama nasl güzel. saat başı pp sine bakıyorm
. Kızın pp si ve durumu açık. Daha önce hiç sohbetimde olmadı. Wp den yazim diyorum fakat sohbeti 2-3 dakka götürebilirm diye korkuyorm. Okuldu - Filmdi en fazla 5 dk. Siz olsanız hiç tanımadğnz bir kızla sohbeti nasıl ilerletirsiniz ??
 
İnternet üzerindeki bir wp grubunda gördüğüm, hiç tanışıklığım olmayan bir kıza açılmazdım ben. Ama açılacak olsam ya allah der girerim yani tanıdık değil bir şey değil. Yardır gitsin reis kız hoş biriyse eğer konu genişler. Değilse de haklı olarak internetten tanıştığı biriyle konuşmak istemiyordur.
 
PubliusCornelius ScipioAnatolius said:
Abaza damgası yemeden yürümenin yollarını arıyorm. Hem neden böylesine güzel bir kız pp ve durumu açık yapar ki ? Sevglsi yok demek. (güzeeeeell :shifty:)
Slm yazarak başla. Cevap verirse nbr yaz. İi derse kb bİrAz kOnUşAbİlİr MiYiZ??? xD filan yaz. Nostalji olur. Tabi böyle bir yazışma geçmişte yaşadıysanız ah ah güzel günlerdi... :ohdear:
 
14 Şubat yaklaşıyor arkadaşlar.
giphy.gif
 
Back
Top Bottom