İlişki Konusu - "Seviyosan bence git konuş abi"

Users who are viewing this thread

konudaki geçmiş iletilerimi inceledim ve


kenterte said:
Sevgilimi terk ettim. :roll:

aradan dört yıl geçti ve geri dönmeye çalıştım. red yedim. ah hayat


kenterte said:
Sizden hoşlanan bir kızı nasıl def edebiliriz? Aynı sınıftayız, görmezden gelmek mümkün olmuyor.

böyle muazzam bi sorundan bahsetmişim fdgfg aradan dört yıl geçti bu sefer ben kıza yürüdüm ve def edildim. ah hayat



pişman olacağınız şeyler yapmayın
 
kierra said:
ErkutErdem said:
t a k m a
sen eskiden böyle değildin he şimdi tam piç erkek imajı çiziyorsun gözümde
ErkutErdem şu Benjamin Franklin fotosunu kullandığında karşımda dünyanın en asil ve en zeki insanlarından biriyle konuşuyormuş gibi oluyorum. Sen nasıl "p*ç" imajı gördün hocam ya. :grin:
 
avatarla ne alakası var yahu erkut eskiden herkes gibi iyi kalpli uzun saçlı bir çocuktu ama sonra bir şeyler oldu saçları kestirdi kızların "iyi çocuk yerine piç çocuk tercih edişi" durumundaki iyi çocuk'tan piç çocuğa evrildi birden. eskiden forumda Kararsız_Atom vardı o da bende tam piç çocuk imajı çiziyordu, ona benzedi iyice.
 
Ben ErkutErdem'i bi ara Benjamin fotosuyla beni aydınlattığından beri o fotoyla onu görünce aydın biri görüyorum. Ben ilk başladığımda foruma bu fotosu vardı. Sonradan değişti falan şimdi tekrar o eski aydın yüzü görüyorum. Ayrıca saçı kız gibi upuzun olup iki hafta önce saçlarını kestirmiş biri olarak dediklerinizi üstüme almıyorum, istisnalar..
Mesela herkesin ben başladığımdaki ilk profil resmi onları bende ayrı asil yapıyor. Şuanki cioss ile, şu masada yazı yazan animemsi/anime fotolu cioss bende farklı kişiler mesela.
 
O komando ablamız yerine erkek olsa merak ediyorum fikrin yine komandodan yana olacak mıydı? :lol:
Zaten dönüp dolanıp ona 'bir ara' geri geçicem. O resmin bendeki yeri özel.
 
Bir ilişki sahibiyim. Evet. I have got a relationship.
Ama sorun şu ki arada mesafe var asdkhjada. Geçmiş sayfalarda yazdım. Şimdi mesafe sorun değilde, en baştaki ilgi ve odağımı kaybediyor gibi hissediyorum.
 
Çok normal, birbirinize hislerinizi gösteremezseniz yavaş yavaş soğursunuz. Seksin de olayı bu zaten, bir yerden sonra artık duygularını yeteri kadar dışa vuramadığını hissediyorsun ve daha da yakınlaşmak istiyorsun.
 
Back
Top Bottom