İşlemci Arıyorum | Yardım.

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Montewar

Sergeant Knight
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-intel-c2duo-e6400-2.13ghz-2mb-cache-775p-sifir-108504809/detay

Bütçeme uygun sıfır işlemci olarak bunu buldum. Core 2 Duo alacaktım. Ben Önbellek falan o tip şeylerden anlamam. Arkadaşımda Core 2 Duo var.
Assasin's Creed 3 , Far Cry 3 , MW3 hepsini oynayabiliyor. Bu işlemciyi alsam bu oyunları kaldırır mı ? İşlemcimi değiştirmem lazım artık. Windows 7 de warband'ı bile kasmaya başladı benimki.
 
Telefon numarası belli. Arayarak fiyat konusunda anlaşma yapabilirsin. Bahsettiğin oyunları kaldırır da, sana vereceği performans, sistemindeki diğer parçalarla alakalı. Miladı dolmuş bir işlemci o, fazla bir şey bekleme.
 
1GB ekran kartı 3GB ram'im var . Beni bu işlemci 2-3 yıl idare etse yeter. Sonra yeni pc. Anakartı da değiştirmem gerek daha iyi işlemci için. Öyle yapcağıma pc alırım . Ama o da şimdi değil.
 
O sistem 2-3 sene götürmez ama seni. Eğer götürsün dediğinden kastın, oyunlar isterse çamur gibi olsun, 800x600'de açarım gerekirse diyorsan, idare edersin elbet. Senin tercihin. Ama o işlemci için 170 lira çok fazla. Şu anda hangi işlemciyi kullanıyorsun? (Tam modeli)
 
Bu işlemci ile arasında çok da fark yok. Gözler görülür bir katkı edebileceğini sanmıyorum. Piyasada Athlon II işlemciler bile 100 liraya satılıyor artık, Core 2 Duo E6400'ü havada karada döverler. Ama senin Intel zorunluluğun olduğundan bunu tercih etmek istiyorsun. Benim sana tavsiyem, bu işlemciye hiç para verme. Yapabilirim diyorsan, okulların kapandığında bir kasa toparla kendine. Çünkü işlemciyi alsan bile ekran kartın kötü zaten. Bir fark yaratmaz senin için.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom