İçeri gir

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Beyler bir lordun veya kralın haritada görünen ismini nası değiştirebiliriz.Mesela Kral Harlaus ve askerlerini Hakan Han diye bilen varsa söyliyebilir mi?

Morghs M&B WB-WFAS Editor diye bi program var onu indir daha sonra oyunun bulunduğu modules klasürüne at ordan troopstan ayarlayabiliyorsun ama yeniden oyun acman lazım kaydolması için .

Daha kolayı var, C:/....Mount & Blade Warband/Modules/Native/Languages(?) oradan tr'ye gir ve troops'u Not Defteri olarak açıp değişimi yap. Tam hatırlamıyorum ama böyle olacaktı galiba, şuanda leptoptan yazdığım için oyun klasörüne erişmem mümkün değil  :smile:

Tanhu said:
Daha kolayı var, C:/....Mount & Blade Warband/Modules/Native/Languages(?) oradan tr'ye gir ve troops'u Not Defteri olarak açıp değişimi yap. Tam hatırlamıyorum ama böyle olacaktı galiba, şuanda leptoptan yazdığım için oyun klasörüne erişmem mümkün değil  :smile:

Bu denilen dosyaya gir ve ctrl+f yap çıkan yere Kral Harlaus yaz. Bu satırda şöyle birşey olması lazım; trp_kingdom_1_lord|Kral Harlaus. Buradaki Kral Harlaus yerine istediğini yaz. Bu arada dosyanın yedeğini al, çünkü bir sorun çıkarsa "Tak! Değiştir." diye.

Birde bu krallıkların rengini nasıl değiştirebiliriz.Tweak Mb yi indirdim fakat bi türlü değiştiremedim şu lanet renkleri

Rehberler bölümünde programın anlatımı var ordan yaparsın araştır...

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom