Česká a Slovenská komunita

Users who are viewing this thread

Ahoj všichni!

Tak jsme se konečně dočkali. M&B: Bannerlord je tu. Po kolika? 10 letech? Inu, čekání se vyplatilo. Co říkáte?

Pojďme to tu trochu rozhýřit diskusí na jakékoli téma. Nejlépe asi samozřejmě nějaké návody, tipy a triky pro nováčky ale i ty ostřílené veterány protože naučit se můžeme novým věcem všichni.

PS: Pojďme ukázat, že nejsme až tak malá komunita a zasloužíme si třeba i vlastní lokalizaci. :smile:

Budu se těšit!
 
Sekci byla zrušena pro nedostatek aktivity. Můžeš se na to dívat buď tak, že Čechů tady moc není, nebo že všichni mluví natolik dobře anglicky, že si vystačí s anglickým default forem.

K Bannerlordu samotnému se budu moct vyjádřit, až si koupím nový komp :smile:
 
Last edited:
Pôvodne sme podali žiadosť o založenie subfóra najmä kvôli tomu, aby sme mali zázemie na fóre po vydaní Bannerlordu, čím sme to aj argumentovali. "Podpísalo" sa pod to veľa ľudí, ale nakoniec to dopadlo tak, že kvôli nízkej aktivite sobfórum zrušili po reworku fóra. Trochu zvláštne, vzhľadom na to, že sme chceli subfórum pre ľudí, ktorí mali prísť po vydaní Bannerlordu, ale nie nepochopiteľné. Každopádne, ak máš záujem byť do nejakej miery v budúcnosti zainteresovaný v československej komunite, odporúčam pridať sa do skupiny na fóre a zároveň aj na Discord. Skupiny momentálne nie sú moc aktívne, pretože naša komunita sa skladá najmä z ľudí, ktorí sa venujú multiplayeru, ktorý je v Bannerlorde na bode mrazu, preto čakáme na combat rework a custom servery. Overall, ľudia na našom discorde sú reálne len zlomok CZ/SK ľudí, ktorí hrali a hrajú Warband/Bannerlord, ale čo sa týka skúseností, dovolím si povedať, že máme asi "najskúsenejších" M&B harcovníkov z celej československej komunity. Nie je na škodu povedať, že minimálne polovica komunity je dosť kompetitívne zameraná.

@TheBarbarrossa @kurczak
 
Back
Top Bottom