öss ye girecekler

Users who are viewing this thread

öss ye girecekler sayım yapıyoruz lütfen burda diyiniz daha başka yorum yapanların ismi sayılmayacaktır :razz: (şaka)

edit: ablma hangi bölümü yazcağını bilmediği için aklıma gelmedi istediğiniz bölümü hedef üniversite ile söylemenizi rica ediyorum

ben seneye 6 sınava birden girecem uçak mühendisliği istiyorum

ayrıca varsa 6. sınıflara da kolay gelsin :grin:
şöyle bir şey diyeyim 6. sınıflara
Son haftadaki çalışma baya işe yarıyor. Bu sınav %90 zor olacak son hafta ipleri salmayın

vayy. ben 3. kez girdim sonra bıraktım. açıköğretim okuyorum şimdi. ayrıca babamın işlere de bakıyorum :razz:

Fugi said:
4.ncü kez
maaşallah deyin uleyn
bonusu 2 sefer'de kpss
Vay anasını.4. kez ha!?...
Benim 2.Daha öncekinde mülakatı  geçememiştim.E tabii Parapsikloji Mülakatı ZZor Oluyo :smile:

abicim bi gece önce erken yatın, saati 3 30 a falan kurun.  sonra kalkıp birer saatinizi türkçe-matematik-sosyal-fen e ayırarak çalışın.

bakın bu sistem iyi sonuç veriyo. başka çalışmanıza gerek yok.

bakalım bende gircem ama dört yıllık lise boyunca hiç çalışmadım.ama ben umudu yds'de aricam.köpek gibi ing. çalıştım koca sene.rehberlik yada ing. öğretmenliği istiyorum

dalai pasha said:
abicim bi gece önce erken yatın, saati 3 30 a falan kurun.  sonra kalkıp birer saatinizi türkçe-matematik-sosyal-fen e ayırarak çalışın.

Çok doğru kız kardeşim de bu yıl ikinci kez girecek son ana kadar çalışacağım diyor.

Ayrıca
Galbatorix said:
Son gün-Son Hafta Çalışmakla Bir Şey Olacağını Sanmam.

Bu na da hiç katılmıyorum,gerçi tabii sizin bileceğiniz iş Allah hepinize kolaylık versin

dalai pasha said:

Benim herangi bir iddam yok denicem (=

sözel gayet güzel geçti türkçe-sosyal bana göre kolaydı ama sayısal...işte orası tam bir felaket.60 matematik sorusundan toplam 3 tanecik soru yaptım  :mrgreen:

Back
Top Bottom