çok geniş ve ayrıntılarıyla düşünülmüş önerileri var yapımcılara nasıl ulaşırm

Users who are viewing this thread

Selam arkadaşlar. Benim 2 sorum var yardımcı olursanız sevinirim.. İlk sorum mb ateş kılıçtan sonra yeni oyun çıkacak mı, çıkacaksa ne zaman ve ne gibi yeni özellikler geliyor?      2. Sorum ise şu: warband çıkarken onlinede çıkacak denildiğinde o kadar sevinmiştim ki bilemezsiniz mb nin harita modsuz direk dağ taş tepe bayır atla dolaşıp savaşılabilinecek, arkadaşlarla toplanıp seyahat eden herhangi birine dalınabilecek hatta geçen kervanlar yağmalanabilecek, şehirlerden şehirlere, kalelere ormanlardan, dağlardan sırtında ok yanında kılıç her an önüne online haydut  yada savaşçı biri çıkma tehlikesi içinde yolculuk edebilicez sanırken birde baktım ki oyun odaları şeklinde tam bir fiyasko ve çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Asıl sormak istediğim soruya gelirsek benim aklımda yeni çıkabilecek bir oyun ve onun online sistemiyle ilgili çok iyi düşünülmüş, ince ayrıntılarıyla hesap edilmiş bir düşünce var. Bu düşüncelerimi oyun yapımcıları ve geliştiricilerine nasıl ulaştırabilirim acaba? Bir mail adresi yada başka bir yol var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi günler, iyi oyunlar..
 
''Warband çıkacak online olacak!'' (oha kafiye  :lol: ) gibi bir söz söylemedi kimse.Multiplayer olacak dediler.O da oldu zaten.Senin dediğin sistem başlı başına bir online oyun olur.
 
kesinlikle. dünyanın en iyi online oyunu olur sanırım ama oda çok büyük bütçe ve serverler falan gerekiyo sanırım şu an için öyle olacak gibi görünmüyor. ama dediğim gibi olursa beta şekli ve en sade şekli bile dünyanın en iyi online oyunu olur ben size söyleyeyim. eline knightteki gibi bıçak alıp gidip canavara büyü atıp kesipte level atlamak yerine hiç bir şekilde büyü vs olmadan warband gibi gerçekçi bir şekilde ve harita üstünde olmadan at üstünde savaşıp kale alma krallık olması meydan savaşları kervan yağmalama haydutluk orman avcılığı vs gibi özellikli gerçekçi bir ortaçağ oyunu olsa mükemmel olur. Umarım bunu geliştirir bu ekip ama bu kadarı için bile çok teşekkür ederim gerçekten warband gibi çok büyük bir işe imza attılar.
 
Back
Top Bottom