Üstteki Üyeyi ''Uzun Uzun'' Anlat

Users who are viewing this thread

Tartışma konularında iletilerini görmüyorum.Anime izlidiğini biliyorum.Gün içinde pek fazla ileti atmaz.Sadece tavernada takılır.Müzik konularında gezer.Kusura bakmasın o kadar da tanımıyorum kendisini.
 
5 mod yapıp hepsinden soğumuş gibi gösterip tekrar uğraşan, kızıl discordun elemanlarından, yaşı ufak modlama yapma kariyeri büyük olabilecek olan üyemiz.
 
Erozbey native'den tanıştığım ve sevdiğim bir abimdir. Ne zaman bir sorum olsa hemen yazarım ve sağolsun hiç terslemeden yardım eder. Eğer yardım edemeyeceği bir konu ise, beni yardım edebilecek birine yönlendirir. Zamanında açtığı Black Mesa sunucusunda çok zevkli vakitler geçirmiştim. Sonrasında Uncharted Waters Online (Sanırsam böyleydi) oyununa başlamıştık. Beraber tavernada içtiğimiz içkilerin zevki bir başka.
 
Kendisini hiç tanımıyorum ama rütbesinden aktif olmadığını görüyorum. Hoşuna gittimi? Konun adı üsttekini uzun uzun anlat. Uzun uzun anlatamayacağınız kişileri anlatmayın.
 
Uzun uzun anlatmayacaksanız yazmayın şuraya. Buradan devam ediyorum:
Nattens Madrigal said:
Mikail uzun zamandır Warband'dan ve forumdan tanıdığım,bildiğim eski bir Mb oyuncusu.Uzun zaman aynı klanlarda oynamışızdır,aradan baya zaman geçti tabi.Warband dışında Wfas'ta oynuyordu hatırladığım kadarıyla.Tsde müzik aleti çalanlardanmıydı hatırlamıyorum.Forumda pek tartışma konularına girmiyor,Kendi halinde takılıyor.(zaten forum ölü gibi orası ayrı.) En ünlü olayı sanırım gerçek adının Mikail olup olamamasıyla ilgili olan şakalardı."Gerçek adın Mikail mi?" şeklinde. :lol: Vücut geliştirmeyle ilgileniyor göründüğü kadarıyla.En çok bu kadar çıkartabildim.Uzun zamandır bu konuya ileti atmamıştım,gelip kısaca tanımadığım ama iyi üye falan yazmayın ,şikayet ederim valla.
Nattens Madrigal. Kullanıcı adı nereden geliyor bilmiyorum ama genelde hatalı okuyorum. :grin: (nettins meridgal gibi bi şey) Kendisinin yazım şeklini, forumdaki tavırlarını falan ErkutErdem'e benzetirim hep. İkisi de forumun İzmirli tayfasından zaten. Konya ve Erzurum localarıyla yarış halindelerdi en son. :grin: Buz ve Ateşin Şarkısı'nın bozgununa uğrayanlardan biridir. Seriye karşı çok büyük bir ilgisi var. Anlamadığım, bilmediğim yerleri falan anlatıyor sağolsun. Son zamanlarda forumda pek aktif olarak göremiyorum, belki de ben sadece Zendar Tavernası'nda gezdiğim için de olabilir bilemeyeceğim.
 
Tarly Hanedanlığından bu isimle anılan ilk Muhafız. Andalların ve ilk insanların muhafızı Yüksek Bahçenin Leydisinin koruyucusu Tyrell Hanedanına ve Demir Tahta sadık Muhafız Dörtyollu Ahmet  :grin:
Bu yıl 11'e geçmiş olup Anadolu Lisesi okumaktadır. Sanırım dil bölümü okuyacaktı. Hatay'ın güzel ilçelerinden Dörtyolda ikamet etmektedir. Sıkı bir A Song of Ice and Fire hayranıdır ve Tyrell Hanesine bağlı olan Tarlyleri desteklemektedir. Zamanında Targaryendi bu arada  :d
Kitapların hepsini okudu diye biliyorum onun dışında sevdiği kız ona zamanında kuzen demişti ve dünya başına yıkılmıştı adeta. En azından bana göre öyle olmuştur  :grin: Aynı ilde oturmamıza rağmen bi kere bile gel kanka bi cafede oturalım çay içelim vs demişliği yoktur  :lol: Fenerbahçeyi tutuyor. İyi biridir. Sohbeti güzeldir. Hemen herkesle iyi anlaşır. Tarihi bilgisi iyidir. Kendisiyle özellikle 2. dünya savaşını konuşabilirsiniz. Milliyetçi bi görüşü vardı en son. Değiştiyse bilmiyorum lakin değişmişse bile hala Milliyetçiliğe yatkınlığı var. Vatansever bir arkadaşdır. Adamdır  :grin:
EDİT: Kısaca anlatacaklar anlatmasın.
 
Adı Cantuğ 17 yaşında fenerbahçeli sapığı.Kendisi Türkçü her gün aktif.Game of Thrones'da ki Daenerys Targaryen'e aşıktır.Bize ''Ejderhamız var moruQ'' falan der.Minecraft'ı çok seviyor.Sunucuda bize ''Minecraft gelecek var mı abiler'' diyor.Kendisi devrim kahramanıdır.
 
Böyle bir anlatım olmaz yalnız. Adam gibi anlatasıya kadar sizi anlatmak yok. Böyle böyle öğreneceksiniz, uzun anlatmayanı anlatmayın abi.

@İşbaraAlp

Zamanında kendisiyle çok dalga geçtik, çok olumsuzca düşündük ama gelen yeni jenerasyona bakıyorum ki gideri varmış. Üstelik zamanla olgunlaşmaya başlamasıyla yavaş yavaş eski imajını düzeltip ciddi bir tavır aldı. Eskiden yerli yersiz her yerde görülürken şimdi ağırbaşlılığını ortaya koyuyor, bu da görülmesini biraz zor yapıyor. Kısacası foruma çok iyi bir şekilde entegre olmaya çalışıyor diyebiliriz, bu da güzel bir şey tabii.

Tüm bunların dışında kendisi hakkında olumsuz bir etiket bırakan bu nickinden kurtulması gerektiğini düşünüyorum, oldukça itici duruyor. Yeni bir nickle imaj değişikliğine gidebilir, bu da kendisi için oldukça iyi olur.

Son olarak o ergen kalisiyi bırak, hak yolda olan Lannister hanedanımıza biat et. Targaryen hanesi çöplüktür, tezektir, dış mihraktır.
 
Pentagram'ın nicki bana genelde Instagram'ı hatırlatır. Kendisinin zamanında başka bir hesabı vardı. Niye hesabı sildi ve yeni bir hesap açtı merak ediyorum. Böyle bir süre ortalıkta yoktu sonra çıktı.
Önceden profil fotosunda tanımadığım biri vardı ve imzasında Amerikan bayrağı vardı. Bunlar pek hoşuma gitmiyordu ve kaldırması bence güzel olmuş. Kendisi siyasetle çok ilgileniyor. Siyasi bilgilere sahip olmak vatandaşlık açısından güzel bir şey olsa da bu kadar ilgili olması bana gereksiz geliyor. Çünkü siyaset insanı kolay yıpratıyor. Hani siyaset konuşuyorsun ama değiştirebildiğin bir şey yok ki. Her şey olacağına varıyor. Umarım kendisini yıpratmaz siyasetle ilgilene ilgilene.
O kadar samimi değiliz ama zamanında beraber cs go oynamışlığımız vardır. Yanılmıyorsam hobeto turkish cavalry cioss falan da vardı.
 
Forumda nickname'i değişmeyen ender üyelerden. Avatarı da uzun bir süre hep aynıydı şimdi gif'ler mifler bi tuhaf geldi profili. Ufak tefek sohbetimiz olmuştu fakat yakından çok tanımadığım birisi. Forumda aktif ve çoğu yerde postu vardır. Seviyeli birisi, forumda arka planda çalışan uygulamalar gibi takılıyor. İstifini bozmayan birisi diyebilirim özetle.
 
Paradoksları sevmesiyle meşhur olan ve bu hususta bilakis bu konuda dillendirildiği için kendisini kanser ettiğimiz ve kemoterapi masraflarını karşıladığımız üye. ATT veya paramedik, ikisinden biri olması lazım. Eskiden çok temas halindeydik, konularda sürekli konuşmalara dahil olurduk. Bir keresinde bir anısını anlatmıştı,nakledeyim.

Bugün bir hasta geldi, koluna *trinkjet-trijet(?) takılı, sondayı söktüm bayağı bir kan aktı, adamdan baya özür diledim "sorun değil" dedi. ne iyi insanlar var.

sonu öyle değildi de olay şöyle bir şeydi. Mantıklı konuşan biriydi, ince esprileri vardı. Özledim seni reiz.
 
@Bistüri:
Yakın bir arkadaş gibi denilebilir. Lakin kendisiyle uzun zamandır görüşmüyorum. İnaktif görüyorum kendisini; ne Steam`da ne de bu forumda pek rastlanılmıyor. Sanırım O da kabuğuna çekilenlerden olmuş. :sad: Forum oyunu vardı ama ne oldu bilmiyorum. Eskiden modlamayla ilgilenirdi. Benim gibi kodlamayı seviyor. Lakin kısıtlamalar yüzünden yapamadı. Belki de güzel modlar çıkarabilirdi, kim bilir. Umarım Bannelord`da kodlamayı öğrenirsin Yiğit. Beraber bi' mod yapabilmeyi çok isterdim. :ohdear: :ohdear: Genel olarak arkadaş canlısı biri. Ve şunu söyleyeyim; tekrar görüşmeyi, sohbet etmeyi ve beraber oyun oynamayı çok isterim. :oops:
 
@Road

Eren,15 yaşında sanırım. Lise 2'ye geçmiştir. Genel manada hoşsohbet samimi biri denebilir ki dc üzerinden attığım ilk mesaja attığı cevap vsonrasında 400-500 mesajlık bir konuşma serüvenimiz oldu. Akran olduğumuz için dertleşmemiz ve konuşmamız kolay oldu. İstanbul'da yaşıyor.  Kendisi aslen Doğulu. Ortak yönlerimizden birisi de bu sanırım. Onun dışında hiç oyun oynama şansımız olmadı beraber ama bir gün elbet isterim.
 
Çukulatalı ayran, spora gidiyor sanırım.Sucuklu yumurta yapamayan Erzurumlu.Duvara yumruk atıp, elini kızartıp, ''kıskandın mı?'' diyen birisi.Yaşını tam bilmiyorum.Forumdaki eski üyelerden.Çok boş yapıyor.Gece gece kafayı bulup beraber şarkı bile söyledik.Kendisi devrimcidir.Son zamanlarda görülmüyor.Yaptığı espiriler komik değil.
 
Forumda arada sırada gördüğüm, severek beğendiğim Yüzüklerin Efendisi ve Tolkien evreni hastası bir arkadaş, bu zaten onu sevmeme yetiyor, samimi bir şekilde yakından tanışmadık. :smile:
 
Eski bir Native oyuncusu, son yılların da bilinmiş Napolyon Savaşları oyuncusu. Az buz göz gezdirince organizasyonlar için epey ter dökmüş birisi olduğunu anlıyorsunuz. Bu olumlu şeyler dışında olumsuz olarak göze çarpan çok durum var. Diğer Napolyon Savaşlarından çıkma oyuncularda olduğu gibi bu arkadaşımız da forumda fazla ti ye alınıyor. Görüşleri pek önemsenmiyor. Fazla kasıyor kendisini.
 
@Erozbey:
Şu an oyun yapımı ile uğraşan bir abimiz. Aynı zamanda sahne tasarımcısı abimiz, tabi bunun yanında animasyon, modelleme, harita tasarım .vs kısacası her şeyden biraz biraz anlayan bir abimiz. Son zamanlarda aktif göremediğimiz, arada sırada muhabbetlere katılan bir abimiz. Modculukta profesyonel olduğunu düşündüğüm, ama hâlâ bir modunu göremediğim bir abimiz. :razz: Liseli ergenlerle anlaşamayan sinirli abimiz. :lol: Kenidisini siyasi tartışmalarda hiç göremediğim ve ideolojisinin çok merak edildiği bir abimiz. Modumun yapım zamanlarında beni bir güzel gömen abimiz. (Aslında haklı da :mrgreen:) Ciddi ve kendinden emin duruşlu lakin arada muhteşem şaka yapan sempatik abimiz. Son zamanlarda tartışmalardan uzak duruyor, dahil olsa bile hemen bitiren bir abimiz. Hayattan edindiği büyük tecrübelerle sahip bir abimiz. Tam olgun bir abimiz. Bannerlord'dan ümidini kesmeyen abimiz. Umarım ümidini hâlâ kaybetmemiştir, sabırlı abimiz. Ve yardımlarına her daim minnettar kalacağım büyük abimiz. :smile:
 
Kendisi bu sene 9'a geçti galiba. Veya 8. Adını hatırlamiyorum  :grin: Forumda kendisinin yaptığı mekanikleri baya sağlam olan bi forum oyunu var. Forumda pek sevilmiyordu zamanında. Bir süre ara verdi sanırsam. Yakın zamanda geri geldi ve daha olgun birisi olarak geri döndü. Tolkienistle baya samimiler. İyi bir arkadaşdır. Büyüklerine saygılıdır. Kızıl Discordun üyelerindendir. Kendisine Yol Savaşçısı da derler. Empire Wars isminde bir Mount and Blade Warband modu var ve geliştirmeye devam ediyor. İyi bir kodcudur.
Not:
Biraz kısa oldu gibi. Mobilden yazdım. Mobilde 7 satır görünüyor ama olsun :grin:
Kusura bakma dostum.
 
Alptuğ,
Önceden girdiğim gibi gireyim, Ispara Türkçüdür. Bu yıl kendisi lise 3'e geçmiştir. Fakat galiba lisesi, okulu kapandı mi ne öyle üzücü bi olay olmuştu. Forumda telefon numaramın olduğu nadir kişilerden, çok seviyeli (?) ve samimi bi muhabbetimiz vardır. :lol:. Kızıl discordun asil devrim kahramanlarindandir. Kanlı ve zor devrimde yanımızdaydı. Ispara ile kızıl dc kurulduğundan beri samimi olduk. Baya kafa çıktı, kendisini çok severim. Bayramda beni, ben onu aramadan önce aradı, görüyorsunuz işte anlatmaya gerek yok. Adam gibi adam. Kendisi ile paslanmış savaş arenasinda ittifakken nükleer bombanın yasak olduğu oyunda nükleer yediğimiz günler olmuştur. Radyoaktif günleri de beraber atlattık. Discordda falan çoğu gece görüşüyoruz, muhabbeti iyidir. Çok severim, iyi ki var. Foruma renk katıyor. Her 3 Mayıs da, ayrı 3 Mayıs konusu açmasa daha iyi olucak ama olsun :razz:.

Edit: Mobil.
 
Back
Top Bottom