Üstteki Üyeyi ''Uzun Uzun'' Anlat

Users who are viewing this thread

Kendisi genelde Zendarda takılmaz bu yüzden kendisiyle bir diyaloğumuz yoktu ta ki şimdiye kadar. Kendisi old üyelerden ve sağlam oyuncu warband içinde. Kendisi Warband Türkiye Liginin  (WTL) sorumlularından biri. Yani umarım kendisiyle daha Uzun hasbihal edebiliriz ilerde.
 
yazmasam uyuyamam, olmaz.

general shepherd dışarıdan tam olarak nasıl görünüyor size göre bilmiyorum ama ben alaydayken herkese karşı gayet disiplin dâhilinde samimi ve hoşgörülü davranıyordu. tahminimce de alay kapanana kadar da, hâlâ da herkese karşı öyledir. gel gör ki general shepherd ile adam gibi hiç bire bir konuşması olmamış kişiler, gelip kendisini yeriyor ve bu durum üzücü. kendisine karşı nedendir iki buçuk yıldır anlamadığım saçma bir nefret propagandası var ve onu seni seven biri olarak benim açımdan durum can sıkıcı. bir dahakine birini yermeden önce biraz tanıyıp tanımadığınızı düşüneceğinizi umuyorum. kimse dışarıdan görüldüğü gibi değil.

iki üstten devam.
 
Pek tanımıyorum sadece gördüklerimle konuşayım. Profil resminden anlayacağım kadarıyla eğlenceli birisi olsa gerek imzasındanda bunu görebiliyorum :grin: Pikaçu fotoğrafları her zaman tatlı gelmiştir. Daha da söyleyecek söz yok sanırım.
 
Ne yapma? Kuralına göre oynamayan düşünsün. İyi hadi anlatayım ben de hiç tanımıyorum yamuk birine benziyor. Şimdi sıra bende oğlum.
 
Tanımıyorsan neden anlatıyorsun?
Aslında tanımadığım halde yazmamın sebebi böyle mantıklı bir konunun geride kalmış olmasıydı. İnsanlar bu konuyu yine görsünler diye yazmıştım. Ama yine de bazıları gibi küfür etmek yerine saygı çerçevesinde uyardığınız için teşekkür ederim.
 
Aha yakaladım seni hehe kaçabileceğinimi sandın Qweqwe Adminleri etiketleyin :grin:DQwqeqwr
The White Wolf, GenghisKhan veya Mawr Dyffryn aep Cealach veya gerçek adıyla Ahmet forumda en sevdiğim insanlardandır. Hatay Dörtyolludur. Kendisiyle discorddan uzun uzun sohbet etmişliklerimiz var. Dil bölümü okumakta kendileri. Yanlış hatırlamıyorsam tercümanlık istiyordu. Anadolu Lisesi okumaktadır kendisi. Strateji oyunlarıyla pek arası yoktur kendisinin. Game Of Thrones ve Witcher hayranıdır. Alfadır kardeşim :grin: Düşmeyen kız yok öyle söyleyeyim :grin: Aynı zamanda milliyetçi bir kişiliğide vardır.
 
Aslında tanımadığım halde yazmamın sebebi böyle mantıklı bir konunun geride kalmış olmasıydı. İnsanlar bu konuyu yine görsünler diye yazmıştım. Ama yine de bazıları gibi küfür etmek yerine saygı çerçevesinde uyardığınız için teşekkür ederim.
Tanımıyorum cidden ama yamuk derken hicivdi alınmayın.

NR: İşbara
 
Last edited:
cioss (çitos,çitoz,cheetos) forumun eskilerinden ve daimi müşterilerinden. uzun zamandır etkileşimde olmamama rağmen hatırladığım kadarıyla anlatayım; entelektüel (ayrıca dantelektüel) , naif, latif, muasır bir insandır kendisi. Bir zamanlar forumda kanser iletilerle cirit atarken (2015-2016 falandı) kendisinin yer yer dark sarcasm'ine maruz kaldım (diğerlerinden kaldığım gibi :d). Ama sonuç olarak iyi niyetinden asla şüphe duymadığım ve bir gün olur da kültürel bir yardıma ihtiyaç duyarsam başvuracağım insandır. Ben forumda çok aktifken o forumu bırakıp geri gelmişti sanırım. İlk geldiğinde nicki UXC ve profilinde garip bir şövalye vardı.
 
Yiğit Gün, lise 2-3 e falan gidiyor olması lazım. Kendisi gözlüklü tombik yanaklı, simitçi bıyıklı eskrim (kılıç oyunu var o işte nası yazılıyor bilmiyom) bir kardeşimizdir. Çok farklı siyasi savunmalarını gördüm binaenaleyh biraz ideoloji meymunu olduğunu düşünüyorum. Forum oyunları falan çok aktif, işbara ile kanki olması lazım veya düşman ikisinden biri tam hatırlamıyorum. Bir dönem kimse sevmiyodu bu çocuğu baya şamar oğlanı yapmışlardı, bena facebooktan saçma sapan oyun davetleri yolladığı için engellemiştim ama severim.
 
Back
Top Bottom